Volkswagen ID. Buzz  și ID. Buzz Cargo

13

Este prima generație a unui nou tip de mobilitate la Volkswagen Vehicule Comerciale. Autovehiculele complet electrice ID. Buzz și ID. Buzz Cargo. Fie pentru întreaga familie, fie ca vehicul de livrare: faceți cunoștință cu noul design emblematic, care combină tendințele moderne cu tehnologia inovatoare. Conectivitate completă, echipamente digitale, un sentiment nou de spațiu și noua ta mobilitate prietenoasă cu mediul – cu cele două modele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo.

ID. Buzz este primul dintr-o nouă generație la Volkswagen Autovehicule Comerciale- în ceea ce privește inovația și designul

Împreună către o nouă mobilitate

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo au stabilit noi standarde pentru mobilitate, atât în transportul de persoane, cât și pentru cel comercial. Pentru prima dată, un microbuz Volkswagen a fost dezvoltat ca vehicul electric de la zero, de la prima schiță până la ultima componentă montată. Indiferent că este vorba de utilizarea spațiului, rețea sau condus, ID. Buzz va schimba mobilitatea pentru totdeauna.

 • Conectivitate inovatoare cu update-uri Over-the-Air(1) via We Connect(2) si Car2X
 • Sisteme inteligente noi de asistență.
 • Dimensiuni compacte, senzație mare de spațiu.

ID. Buzz: un sentiment redefinit de spațiu pentru mai multă flexibilitate

În oraș sau în vacanță, cu prietenii sau familia: cu ID. Buzz mobilitatea devine mai lungă și confortabilă, ideală pentru utilizare zilnică. Am dezvoltat conceptul de interior de la zero, aici inovația digitală se întâlnește cu noua modularitate.

 • ID. Light
 • ID. Buzz Box – detașabilă și multifuncțională (opțional)
 • Iluminare ambientală în interior, opțional cu până la 30 de culori
 • Interior fără piele de proveniență animală
 • Tapițeria scaunelor, capitonajul podea si plafon sunt fabricate folosind materiale realizate din produse reciclate
 • Conectivitate inovatoare cu update-uri Over-the-Air via We Connect.

ID. Buzz Cargo: spațiu de marfă reproiectat pentru o mobilitate comercială modernă

La ce vă așteptați de la un autovehicul comercial modern? Propulsie electrică, volum suficient pentru spațiu de marfă, disponibil pentru distanțe lungi. Cu ID. Buzz Cargo, le veți putea avea pe toate. Iar cu conectivitatea de ultimă generație și funcții digitale, chiar mai mult de atât. Redefiniți-vă mobilitatea comercială:

 • Zona de marfă cu spațiu pentru doi europaleți.
 • Sarcină tractabilă de până la 1.000 kg.
 • Dimensiuni compacte, spatiu mare.
 • Conectivitate inovatoare cu update-uri Over-the-Air via We Connect2

Mobilitatea electrică într-o abordare holistică: mobilitate inovatoare cu ID. Buzz și ID. Buzz Cargo

Mobilitatea durabilă este posibilă numai atunci când se ia în considerare întregul ciclu de viață al unui vehicul și se reduc emisiile de CO2 în fiecare fază. Cu ID. Buzz și ID. Buzz Cargo, continuăm constant să mergem pe acest drum.

360° mobilitate electrică

Ne asumăm responsabilitatea pentru autovehiculele noastre și ne angajăm față de Acordul de la Paris privind Clima, pentru de a deveni o companie complet neutră neutră din punct de vedere climatic până cel târziu în 2050, în ceea ce privește emisiile de CO2. ID. Buzz este primul autovehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale care a fost dezvoltat ca vehicul electric de la zero. Va fi un reper în ecosistemul nostru holistic 360° de mobilitate electrică. Pentru că ne atingem obiectivele doar dacă acționăm responsabil și sustenabil. Încărcând ID. Buzz-ul cu energie electrică verde 100% durabilă, contribuiți la protecția climei. Acesta este felul în care ID. Buzz ne schimbă compania, mobilitatea și viața – într-un mod durabil.

Soluții de încărcare

Cu ID. Buzz nu doar conduci într-un mod prietenos cu mediul, dar beneficiezi și de flexibilitate. Pentru că un autovehicul electric include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează mobilității tale. Dacă înainte trebuia să mergi la o benzinărie pentru a încărca rezervorul, acum încărcați ID. Buzz oricum atunci când este staționar. Aceasta poate fi încărcat la punctul de încărcare de la serviciu, la o stație publică de încărcare de pe autostradă, în fața supermarketului, într-o parcare cu mai multe etaje, în cartierul unui prieten sau la propriul punct de încărcare personal de acasă. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (DC) este de până la 170 kW și durează aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%. Puterea maximă de încărcare pentru încărcarea obișnuită (AC) este de 11 kW.

Propulsie electrică puternică

Fără CO2 la nivel local și potrivit pentru călătorii lungi – acestea sunt cerințele pentru un e-drive cu utilizare zilnică. Cu ID. Buzz trebuie să răspundem nevoilor unei game largi de utilizatori, de la clienți privați până la oameni de afaceri. Unitatea electrică inovatoare din ID. Buzz face acest lucru posibil pentru noi. Motorul electric este instalat în spate economisind astfel spațiu și face posibile fără probleme remorcări cu sarcina de până la 1.000 kg. Cu o viteză maximă de 145 km/h, îndeplinește aproape toate nevoile. Durabil, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și robust: conducerea complet electrică combină protejarea climei cu mobilitatea individuală.

Actualizări Over-the-Air(*2)

Actualizările cresc funcționalitatea sistemelor digitale din ID. Buzz. Datorită actualizărilor Over-the-Air folosind We Connect, el le poate actualiza automat peste noapte, de exemplu, de îndată ce confirmați actualizarea sistemului dvs. de infotainment.

Car2X

Vehiculele care comunică între ele pe drum pot reduce ambuteiajele și pot avertiza asupra pericolelor locale. Tehnologia Car2X extinde de mai multe ori raza senzorilor unui vehicul prin includerea informațiilor de la alți utilizatori ai drumului și a infrastructurii în calculul situației generale actuale. Folosind software și electronice inteligente, securitatea poate fi ridicată la un nou nivel. Un exemplu în acest sens este serviciul de alerte locale. De exemplu, modelele comunică pe o rază de 800 de metri și în milisecunde între ele. Datorită numeroșilor lor senzori, mașinile electrice recunosc posibilele pericole într-un stadiu incipient – și avertizează automat pe alți utilizatori ai drumului din apropiere prin semnal WLAN.

ID. Light

ID. Light comunică cu dvs. vizual și, împreună cu sistemul de navigație standard, vă ajută să treceți mai ușor prin trafic. Dacă utilizați controlul vocal, veți primi feedback cu privire la vocea dvs. sub forma unui semnal luminos. De îndată ce părăsești ID. Buzz, ID. Light își ia rămas bun de la tine – cu un semnal luminos inteligent.

Travel Assist cu swarm data(*3)

Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o.

Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru.

Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește.

Dacă sunt disponibile date de localizare, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală.

Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.).

Consilierii Volkswagen vă invită în showroom-ul situat în Brăila, Șos Dig Brăila – Galați, DN 22B, km 4 pentru a vă oferi detalii despre modelul preferat. Ne puteți contacta și online unde puteți aprecia paginile de Facebook sau de Instagram APAN Automobile Volkswagen!


[i] 1.Condiția prealabilă pentru utilizarea actualizărilor over-the-air este ca vehiculul să fie online și conectat la Internet. De asemenea, este necesar un contract valid We Connect.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă conectați la We Connect cu numele de utilizator și parola. În plus, un contract separat We Connect sau We Connect Plus trebuie încheiat online cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus, aveți la dispoziție 90 de zile după ce vehiculul a fost predat pentru a înregistra vehiculul la myvolkswagen.net/at/de.html sau prin aplicația “Volkswagen We Connect” (disponibilă în App Store și Google Play Store) și să utilizeze serviciile pe întreaga durată a termenului liber convenit. Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect este posibilă printr-o conexiune integrată la internet. Costurile asociate cu datele suportate în Europa sunt suportate de Volkswagen AG în cadrul acoperirii rețelei, cu excepția serviciilor “Streaming & Internet” și a aplicațiilor individuale în mașină. Pentru a utiliza serviciile “Streaming & Internet”, aplicațiile individuale în mașină și hotspot-ul WLAN, pachetele de date pot fi achiziționate de la partenerul extern de comunicații mobile “Cubic Telecom” și utilizate în zona de acoperire a rețelei din numeroase țări europene. Consultați vw.cubictelecom.com pentru condiții, prețuri și țările acceptate. Alternativ, radioul web și streaming media pot fi utilizate prin intermediul unui dispozitiv mobil (de exemplu, un smartphone) cu capacitatea de a acționa ca un hotspot WiFi mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai cu un contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă și numai în limita rețelei de telefonie mobilă respectivă. Costuri suplimentare (de exemplu, taxe de roaming) pot apărea ca urmare a schimbului de date prin internet, în funcție de tariful dvs. de telefon mobil și în special atunci când operați în străinătate. Pentru a utiliza aplicația gratuită We Connect, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android adecvat și de o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între dvs. și furnizorul dvs. de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate varia de la o țară la alta și depinde atât de vehicul, cât și de echipament. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse unor modificări de conținut sau întrerupte în timpul perioadei contractului. Puteți găsi mai multe informații la connect.volkswagen-we.com și de la partenerul dumneavoastră pentru vehicule comerciale Volkswagen. Puteți obține informații despre condițiile tarifare pentru telefonul mobil de la furnizorul dvs. de telefonie mobilă. Utilizarea simultană a We Connect și We Connect Fleet nu este permisă din punct de vedere legal. We Connect Fleet nu este disponibil momentan în România.

Momentan este posibil doar la stațiile de încărcare selectate.

3.Funcția de asistență la conducere poate fi utilizată numai în limitele sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit să depășească sistemul de asistență în orice moment și nu este scutit de responsabilitatea sa de a conduce vehiculul cu atenție. Procesul poate fi dezactivat oricând. Sistemul poate fi utilizat până la viteza maximă a vehiculului. Doar în combinație cu un sistem de navigație. Numai în legătură cu o licență activă We Connect. Părțile online ale “Travel Assist cu swarm data” pot fi utilizate numai în cadrul acoperirii rețelei mobile și cu setările de confidențialitate corespunzătoare. Porțiunea online poate fi schimbată oricând în ID-ul We Connect. Aplicația trebuie dezactivată. Partea online a “Travel Assist” este disponibilă în următoarele țări: Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Marea Britanie și Irlanda de Nord, Irlanda, Italia, Croația, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta , Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Elveția, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Ungaria, Cipru. Pentru a activa funcțiile online, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă conectați la We Connect cu numele de utilizator și parola. În plus, un contract separat We Connect trebuie încheiat online cu Volkswagen AG. După livrarea vehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a activa funcția online de “Asistență de călătorie cu date roi”. După expirarea acestei perioade, începe perioada inițială de utilizare a porțiunii online a “Travel Assist cu date roi” de 3 ani (gratuit). Utilizarea părții online a “Travel Assist with swarm data” este posibilă printr-o conexiune la internet integrată. Costurile asociate cu datele suportate în Europa sunt suportate de Volkswagen AG în cadrul acoperirii rețelei. Costuri suplimentare (de exemplu, taxe de roaming) pot apărea ca urmare a schimbului de date prin internet, în funcție de tariful dvs. de telefon mobil și în special atunci când operați în străinătate. Pentru a furniza serviciul, este necesar ca anumite date personale precum locația și adresa IP a vehiculului să fie transmise. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor în declarația de protecție a datelor “Travel Assist cu swarm data”. Disponibilitatea serviciilor individuale descrise în pachete poate varia de la o țară la alta. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor sau întrerupte în timpul perioadei contractului. Mai multe informații sunt disponibile la connect.volkswagen-we.com și de la partenerul dumneavoastră Volkswagen. Puteți obține informații despre condițiile tarifare pentru telefonul mobil de la furnizorul dvs. de telefonie mobilă.

6.Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Lasă un comentariu...