Deschis la orice – Noul T-Roc Cabriolet

8

         Cu noul T-Roc Cabriolet, aproape orice este posibil. Nici nu este de mirare, căci acest Cabriolet Crossover reunește tot ce este mai bun din două lumi, sub același acoperiș. De exemplu, putere și eleganță. Sau sport și confort. Și dacă doriți, puteți coborî plafonul pur și simplu.

Design

Exterior – Cea mai puternică formă a simplității

Porniți pur și simplu într-o călătorie la întâmplare! Ca talent polivalent flexibil, noul T-Roc Cabriolet aduce un suflu de aer proaspăt zilei dumneavoastră. Căci sub aspectul său puternic se ascunde simplitatea unui Cabriolet. Și asta este întotdeauna o surpriză plăcută. Soarele și lămpile spate cu leduri sunt disponibile ca standard- iar opțional sunt disponibile și faruri cu leduri, inclusiv semnătură luminoasă. Astfel, acest autovehicul vă duce oriunde doriți: prin oraș, la munte sau la mare.

Plafon textil – Libertatea care vă însoțește

Noul T-Roc Cabriolet vă oferă noi posibilități. De exemplu, călătorii spontane sub cerul liber. Deflectorul de vânt opțional împiedică formarea curenților de aer în habitaclu și reglează în același timp generarea zgomotelor. Și dacă într-o bună zi vremea nu cooperează? Atunci puteți închide plafonul în numai 11 secunde, printr-o apăsare de buton sau de la cheia cu telecomandă* – sau îl puteți deschide din nou în 9 secunde**. Totul complet electric. În plus, prin intermediul unui comutator puteți ridica sau coborî simultan toate geamurile laterale. În plus: Sistemul de protecție la răsturnare care de declanșează automat, aflat în spatele scaunelor din spate, le oferă tuturor pasagerilor protecție suplimentară. Așadar: Închideți ușa, deschideți plafonul!

* Numai în combinație cu sistemul opțional “Keyless Access”.
** la viteze de până la 30 km/h.

Roțile – Cea mai frumoasă roată de pe mașină

Dumneavoastră alegeți cum stă autovehiculul dumneavoastră T-Roc Cabriolet. Căci și în acest caz, toată libertatea vă aparține. Veți zbura pe șosele cu jantele noastre din aliaj ușor de 17 inch model “Mayfield”* din oferta standard, iar începând cu linia de echipare R-Line, cu jantele din aliaj ușor de 17 inch model “Kulmbach”*. Cu jantele din aliaj ușor de 18 sau 19 inch opționale, pentru o apariție impresionantă. În gama noastră de roți veți găsi cu siguranță ceva potrivit.

* Autovehiculele noastre sunt echipate standard cu anvelope de vară.

Confort

Scaune Confort la nivel înalt

În noul T-Roc Cabriolet pariem pe confortul ridicat. O poziție înălțată în scaun vă oferă o perspectivă mai bună pe șosea, iar suportul lombar opțional (disponibil standard cu linia de echipare R-Line) vă susține spatele. Și scaunele sport-confort disponibile standard pentru linia de echipare R-Line sunt proiectate pentru o bună susținere. Sau, puteți sublinia caracterul orientat spre relaxare al interiorului dumneavoastră – de exemplu, cu elegantele huse pentru scaune din pachetul nostru piele opțional “Vienna”, în diferite variante de culori.

Digital CockpitRelevanța este o chestiune de perspectivă

Ca șofer, nu doriți să țineți sub observație decât viteza și kilometrajul? Sau și alte date de deplasare? Titlul melodiei pe care tocmai o ascultați? Sau pur și simplu mai multe informații simultan? Toate acestea sunt la propriu în mâinile dumneavoastră: Nu trebuie decât să alegeți tipul de reprezentare al panoului de bord digital de înaltă rezoluție de 29,7 cm (11,7 inch). Astfel veți vedea numai ceea ce doriți să vedeți. Și totul în culori intense, cu contrast ridicat.

SpațiuMai mult spațiu pentru tot ceea ce vă pune în mișcare

Cine spune că într-un Crossover compact trebuie să renunți la un sentiment extraordinar de spațiu? Am proiectat noul T-Roc Cabriolet în așa fel încât să ofere un sentiment impresionant de spațiu și confort în interior. Căci datorită proporțiilor sale de SUV, acesta oferă șoferului și pasagerului din dreapta un spațiu generos pentru cap și picioare. În portbagajul său generos, cu capacitate de până la 280 litri, puteți depozita foarte comod bagajele pentru excursii spontane sau planuri mărețe. Datorită spătarului banchetei spate rabatabil divizat, puteți transporta dacă este nevoie și obiecte mai mari. În plus, spătarul banchetei spate se poate rabata prin comandă radio, direct din portbagaj. Așadar, lăsați cotidianul în urmă și savurați-vă libertatea.

Infotainment

Radio & Navigație – Inovator. Și în privința sunetului.

Vă place să ascultați muzică atunci când conduceți? Și doriți să știți ce se întâmplă în lume și atunci când vă aflați la drum? Infotainmentul inovator face parte din atmosfera plăcută în noul T-Roc Cabriolet. Iar cele două sisteme radio pe care le oferim contribuie cu siguranță la aceasta. Unul dintre ele este disponibil cu sistem de navigație. Pe care îl doriți pentru dumneavoastră?

Conectivitate

Complet interconectat cu T-Roc Cabriolet

We Connect transformă noul T-Roc Cabriolet în mod standard într-o mașină interconectată, căci prin intermediul cartelei SIM instalate fix, autovehiculul dumneavoastră se conectează online dacă doriți. Astfel, informațiile din trafic în timp real, streaming-ul de muzică și radio prin internet sunt disponibile aproape oriunde. Cu ajutorul aplicației We Connect vă supravegheați permanent autovehiculul, iar smartphone-ul dumneavoastră se transformă în telecomandă, prin intermediul căreia puteți controla numeroase funcții inovatoare și utile ale autovehiculului. În acest mod rămâneți conectat cu autovehiculul dumneavoastră T-Roc Cabriolet – indiferent dacă vă aflați pe stradă sau acasă, pe canapea. App-Connect vă aduce opțional chiar și aplicațiile de pe smartphone în mașină. Cu sau fără cablu.** Dar întotdeauna fără stres.

 Telefonie

 Țineți-vă mâinile pe volan. Și lăsați cablul de încărcare acasă.

Conducerea unei mașini sigure și convorbiri telefonice relaxate în același timp? Ambele sunt posibile, oricând doriți. Căci în noul T-Roc Cabriolet puteți să vorbiți la telefon fără a vă folosi mâinile și să vă încărcați smartphone-ul fără cablu. Cu ajutorul interfeței opționale pentru telefon “Confort”:

  • sistem hands-free cu microfon în capitonajul plafonului
  • redare vocală la calitate înaltă prin intermediul difuzoarelor interne
  • conectare inductivă (fără cablu) cu antena exterioară
  • compartiment de depozitare frontal, inclusiv port USB și funcție de încărcare inductivă pentru smartphone-urile cu standard Qi

     Muzică – Beats nonstop

     Conduceți sub cerul liber de-a lungul unei șosele de coastă și ascultați melodia perfectă, cu un sistem de sunet premium. Sună bine? Evident! Căci sistemul opțional de sunet “beats” cu 6 difuzoare optimizate pentru performanță, subwoofer puternic și putere totală de 400 de wați este proiectat special pentru T-Roc Cabriolet. În plus, puteți utiliza Apple Music gratuit* și fără reclame pe dispozitivele dumneavoastră, pentru până la 6 luni. Astfel, prinApple CarPlayTM, dispuneți în T-Roc Cabriolet de peste 50 de milioane de melodii – cu melodia potrivită pentru orice moment.

Sisteme de asistență:

Driving experience:

Direcție progresivă

Performanta

Suspensie sport

Selectarea modului de condus

       APAN Automobile, Dealer și Service Volkswagen, vă invită în showroom-ul situat pe Șos.DIG Brăila-Galați sau la adresa de mail contact@apanautomobile.ro pentru a solicita mai multe detalii despre Noul T-Roc Cabriolet.

0 replies on “Deschis la orice – Noul T-Roc Cabriolet”