Tot ceea ce trebuie să știi despre Noul BMW Seria 4

3

Un nonconformist care nu face compromisuri: noul BMW Seria 4 Coupé se plasează în mod hotărât şi elegant mai presus de toate convenţiile existente.

Noul BMW Seria 4 se remarcă printr-un design inedit, fiind dezvoltat pentru a redefini plăcerea de a conduce. Sportivitatea, dinamismul definesc perfect trăsăturile unui continuarea tradiţiei coupé-urilor mărcii BMW, modelată printr-o succesiune de maşini sportive legendare care se întinde pe aproape 90 de ani. 

 

Design-ul exterior aduce în prim-plan atât proporţiile familiare ale modelelor sportive cu două uşi BMW, cât şi noul limbaj de design al mărcii. Un număr redus de linii bine definite şi utilizarea unor suprafeţe clare, cu dimensiuni generoase, se reunesc într-un design deosebit de sportiv. Provocator, independent şi energic: cu designul său exterior inconfundabil, BMW Seria 4 Coupé îşi arată personalitatea rebelă şi individualistă. Partea frontală distinctivă cu grila BMW dublă, unică, evidenţiază independenţa maximă şi simbolizează aspectul expresiv al noului BMW Seria 4 Coupé.

Partea frontală atractivă a noului BMW Seria 4 Coupé conferă noului model o prezenţă distinctă. Grila BMW a radiatorului – mare şi accentuată vertical – se înclină spre înainte şi se extinde până aproape de marginea inferioară a spoilerului faţă.

Farurile subţiri ale noului BMW Seria 4 Coupé sunt extinse mult în pasajele roţilor faţă. Farurile LED integrale sunt disponibile standard, în timp ce farurile LED adaptive cu BMW Laserlight sunt echipare opţională.

Designul interior al BMW Seria 4 Coupé.

Complexitate în formă concisă: designul interior al BMW Seria 4 Coupé plasează conducătorul auto în centrul atenţiei. Pe lângă stilul funcţional al interiorului, limbajul de design precis şi echipamentele de înaltă calitate creează un ambient modern şi independent.

Transmisie Steptronic cu opt trepte, standard pentru toate variantele de model; opţiunea cu clapete pe volan şi funcţie Sprint nouă.

Este prima dată când toate variantele de model din gama BMW Seria 4 Coupé au fost dotate standard cu o transmisie Steptronic cu opt trepte. Cea mai recentă versiune a transmisiei automate are misiunea de a transmite cuplul motor cu caracteristici de schimbare optimizate şi o eficienţă şi mai mare.

Noul BMW Seria 4 este impresionant și se remarcă prin latura sa extrem de sportivă. Descoperă și alte detalii fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“