Descoperă BMW X5 30d xDrive, la showroom-ul APAN Motors Brăila

3

Cătălin Donici, consultant vânzări BMW APAN Motors a filmat zilele trecute un clip tare fain în care ne prezintă în detaliu un model spectaculos pe din showroom-ul APAN Motors Brăila. BMW X5 30d xDrive echipat cu tehnologia Mild Hybrid, care are acum 286 cp.

Exteriorul BMW X5

Modelul ales il regasim intr-o configuratie eleganta, vopsit in culoarea Albastru Tanzanite, de la BMW Individual. O culoare captivanta, care integreaza perfect ornamentele Shadow Line, grila generoasa si liniile dinamice caracteristice.

Interiorul BMW X5

La interior: tapiteria Vernasca cu design-perforat Coffee, ornamentele Crafted Clarity, pragurile inscriptionate BMW Individual si trapa Panoramica din sticla,  transmit esenta si calitatea premium.

A patra generatie BMW X5  completeaza performantele sportive care l-au definit cu mai mult confort, rafinament si eficienta.

Iti spuneam ca din 2020 BMW a introdus pe modelul BMW X5 tehnologia  mild hybrid. Ce inseamna asta?

Iti fac un scurt intro: Producatorul Bavarez promoveaza in prezent o gama extinsa de masini electrice si hybride plug in. Plug in – se incarca la priza.

Mild hybrid – nu se incarca la priza dar, permite motorului să funcționeze mai ușor exploatând energia recuperată în timpul frânării.

Alimenteaza atat dispozitivele electrice dar si genereaza putere suplimentară.  Astfel, veti beneficia de eficienta la viteza constanta si un boost electric in cazul unei acceleratii puternice.

Te invit sa programezi o intalnire: online sau la showroom pentru a descoperi toate caracteristicile acestui model de succes.

Toate bune!

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

0 replies on “Descoperă BMW X5 30d xDrive, la showroom-ul APAN Motors Brăila”