Cu seturile de roti de iarnă BMW Originale,

2

Deții controlul în orice situație

Siguranța ta în sezonul rece este priotară. Anvelopele tale sunt extrem de importante pentru obținerea tracțiunii, a controlului și a comportamentului de frânare optime. Fii pregătit și cunoaște cee ace contează.

Cu setul de roti de iarnă originale BMW, plăcerea de a conduce se poate simți la cote maxime chiar și în lunile reci ale anului. Fii cu un pas înaintea iernii și alege anvelopele BMW, create de producători de top și optimizate pentru a se potrivi perfect automobilului tău BMW. Designul, dimensiunile, compusul, pereții laterali și construcția jantelor și anvelopelor originale BMW sunt special create pentru automobilul tău. Calitatea superioară a acestora este marcată cu stea, ceea ce garantează originalitatea.

Probabil te întrebi care sunt avantajele alegerii roților de iarnă originale BMW. Iată care sunt cele mai importante argumente:

  • Sunt testate

Anvelopele originale BMW sunt testate pe baza a 50 de criterii diferite de calitate, chiar dacă eticheta UE pentru anvelope cere îndeplinirea a doar 3 criterii.

  • Sunt optimizate

Toate jantele și anvelopele originale BMW sunt create pentru structura și proprietățile fiecărui model BMW. Sunt sigure

  • Sunt sigure

Jantele și anvelopele originale BMW cu marcaj stea au o durată de viață impresionantă. Acestea au obținut calificative maxime de siguranță și dețin o tehnologie runflat de ultimă generație.

Toate seturile de roți de iarnă originale BMW beneficiază de asigurare. Atfel tu vei fi concentrat asupra plăcerii de a conduce, în orice situație. Toate anvelopele și jantele originale BMW marcate cu stea beneficiază de asigurare timp de 36 luni de la data achiziției de la partenerul tău BMW Service. Rambursarea costurilor în caz de avarii sau furt se efectuează conform schemei de mai jos.

Află mai multe informații valoroase referitoare la seturile de roți de iarnă originale BMW acceasând link-ul:

https://bmw-apan.ro/roti-complete-de-iarna/

Transformă această iarnă într-un anotimp de neuitat!

0 replies on “Cu seturile de roti de iarnă BMW Originale,”