Fricile clienților. Când decid să achiziționeze o nouă mașină

4

O nouă  mașină va fi în planul tău mai devreme sau mai tarziu.

Am pregătit astăzi un material care să te ghideze în a lua cea o buna decizie de achiziție. 

Astăzi îți vom povesti despre detaliile pe care clienții noștri le iau în calcul , atunci când decid să achiziționeze o nouă mașină. Noi le-am numit: FRICILE CLIENȚILOR.

Te invit să ne urmărești pentru a descoperi care sunt temerile în procesul de achiziție.

  • Devalorizarea mașinii este o teamă generată de fapt de lipsa de control. Nu știi când vei vinde mașina și cu cât. Dar cum ar fi să programezi cât timp și câți km vei utiliza mașina, astfel încât să ai un cost previzibil pe toată perioadă.

Există o soluție prin BMW Select – un pachet de finanțare pe care l-au ales peste 15% din cei care aleg o achiziție în leasing prin BMW Financial Services. Nu îl voi detalia aici, dar este important să știi că există și constă în:

  • rate lunare reduse, o valoare de revânzare ridicată garantată prin opțiunea de a returnare a automobilului și posibilitatea de a alege un nou automobil BMW la fiecare 3 ani.
  • O altă temere des întâlnită în rândul clienților noștri face referire utilizarea pe termen lung. Pentru a întâmpina aceasta temere, BMW a creat un serviciu de extensie de garanție de până la 5 ani/200.000 km. Vei evita eventuale costuri neprevăzute și veți avea încrederea lucrărilor efectuate de profesioniști profitând astfel de siguranță maximă.  ATENȚIE: Extensia de garanție poate fi activată într-un termen de maxim 30 de zile de la livrarea unui nou automobil.

Fac aici o paranteza importantă:

Garanția extinsă face referire la automobil și nu la posesor, astfel, dacă veți vinde mașina în perioada în care extensia de garanție este încă activă, aceasta va spori valoarea automobilului și va facilita tansferul sau vânzarea către un nou proprietar.

  • Poate cea mai des întâlnită temere a clienților raspunde la intrebarea: FAC CEA MAI BUNA ALEGERE?  

Dacă ai aceste simptome, așa cum tot le avem toți când cumpărăm ceva de valoare, am preagătit un tratament de curând lansat pe care ți-l oferim cu titllu experimental. Intră pe oferte-bmw.ro și creează-ți cont în 30 de secunde.

Acolo pregătim un conținut care vă aduce mai multa valoare încrederii pe care o acorzi partenerului tău pe oferte-bmw.ro. Intră în grupul de exercițiu și testare. Încrederea îți va fi răsplatită prin conținut de valoare dar și avantaje pe care le pregătim posesorilor de cont în portalul www.oferte-bmw.ro

  • O altă teamă întâlnită în discuțiile cu clienții noștri face referire la mobilitate.

Ce mă fac dacă îmi întarzie mașina sau dacă am nevoie să mă mișc atunci când mașina mea este la service?

Este adevarat că vrei să primești garanții că vei avea o masina la dispozitie? Dar cât ar costa un astfel de serviciu?

  • Cea de-a cincea și ultima frică din acest articol este aceea legată de costul serviciilor post achiziție: revizii, mașini de înlocuire în anumite momente, depozitare roți, poate un detailing sau un tratament special al caroseriei, de ce nu, chiar un serviciu de pick up door to door în condiții speciale, suport rapid într-un program extins de lucru etc.

Sper că ți-au fost utile informațiile pe care ți le-am prezentat în acest video! Te învit să devii parte a comunității BMW APAN Motors, prin intermediul contului tău de client în portalul oferte-bmw.ro. Vei descoperi cum poți beneficia de pachete de servicii atașate ofertei pe 4 roți.

Tot în contul din oferte-bmw.ro pregatim si vom lansa in curand noi facilități care să valorizeze apartenența ta la comunitatea BMW.

Avantajele vor fi de partea posesorilor de cont.

Ai la dispoziție 30 de secunde să îl activezi și binenințeles libertatea oricând de a te dezabona … fără griji.

Tot în cont, ai o secțiune în care ne poți transmite care sunt ateptașrile tale când alegi un dealer partener, care sunt serviciile pe care le astepți și cum am putea face mai bine pentru a-ți câștiga încrederea pe termen lung.

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

0 replies on “Fricile clienților. Când decid să achiziționeze o nouă mașină”