Serviciile pe care ți le-ai putea dori atunci când cumperi o mașină

5

În acest articol îți vom prezenta ceva mai mult decât emoții pe 4 roți.

Când aleg o mașină, mulți clienți decid în funcție de produs dar ți de serviciile pe care le doresc pe termen lung.

Din experiența noastră îți putem spune că cele mai multe decizii de cumpărare se iau emoțional.

Dorința de cumpărare este ghidată în primul rând de sentimentele pe care le trezesc design-ul, echipările unei mașini, sau imaginea în care te regăsești în viitor la volanul mașinii pe care o vei comanda.

Doar emoții? Poate chiar mai mult.

Ai ales modelul, ai studiat deja resursele online, ofertele afișate la un dealer sau la altul, ai primit recomandări și feedback de la prieteni și apropiați.

De cele mai multe ori, când ești într-un proces de achiziție, cam știi ce vrei sau cel putin știi ce intrebări să pui ca sa îți fundamentezi decizia.

Urmează să alegi acum partenerul de drum, cel căruia îi vei adresa întrebările și căruia  vei oferi în final încrederea ta pentru următorii ani.

Orice bun de valoare și mai ales un autovehicul înseamnă mai mult decât o simplă achiziție și mai mult decât mașina în sine sau momentul livrării.

Înseamnă relație pe termen lung și servicii asociate pe care le astepți ulterior, chiar dacă în primă fază ai putea fi tentat să le consideri pe plan secundar.

Am făcut o lista sa zicem un top al serviciilor de care vei avea nevoie după achiziția unei mașini.

Într-un clip anterior, am evidențiat între ‘’fricile cumpărătorului de mașini’’ teama privind serviciile ulterioare, post achiziție.

Uite care sunt 7 cele mai importante servicii pe care ți le-ai dori dupa achiziția unei mașini. 

  • Este posibil să îți dorești transportul oriunde în țară pentru mașina comandată fie din stoc fie în fabricație.
  • Un alt serviciu important de care doresc să beneficieze clienții este serviciul de depozitare al roților, dar și cel de manevrare și logistică, pentru ca odată cu schimbarea roților în funcție de anotimp, ai nevoie de un spatiu sigur în care să le poți depozita, dar și de eficientizarea timpului pe care l-ai petrece cu transportul și depozitarea.
  • Serviciul de pick-up and return este poate unul din cele mai valoroase servicii de care și-ar dori orice client să beneficieze pe parcursul utilizării mașinii.

Adică, poți solicita partenerului tău să îți preia mașina pentru intervenție de mentenanța sau revizie.

  • Când mașina ta este la ‘’doctor’’ ai putea avea nevoie de un mijloc de mobilitate, chiar și pentru acțiunile neacoperite de serviciul de curtoazie cum ar fi cele de întreținere sau de caroserie.
  • O acțiune foarte importantă pentru tine ar putea fi verificarea amanunțită înainte de ieșirea din perioada de garanție astfel încât să ai grijă atât de mașina ta, dar și de buzunarul tău.
  • Pentru ca placerea de a conduce se traieste la cele mai inalte cote atunci când automobilul se află într-o stare perfectă, un serviciu periodic de Vehicle Spa este unul pe care sigur ți l-ai putea dori: detailing interior și exterior,

aplicare tratament exterior ceramic pentru o protecție îndelungată.

  • Un alt avantaj pe care l-ai putea dori este un discount de loializarea, poate un card de fideliatate care să îți ofere discount-uri pentru orice intervenție în service sau accesoriu achiziționat, în anii de utilizare ai mașinii.

Ți-am prezentat 7 servicii pe care ți le-ai putea dori atunci când cumperi sau utilizezi un autovehicul.

Printre întrebările pe care noi ni le adresăm este și aceasta:

Cum ar fi să îți achiziționezi o mașină nouă și să te poți bucura de plăcerea de a conduce la adevarata intensitate, cu încredere în partenerul pe care îl alegi?

Ajuta-ne să te înțelegem mai bine și trimite-ne mesaj sau lasă-ne un coment cu:

Ce alte servicii ai dori să încluzi in pachetul tău de mobilitate?

În această perioadă lucrăm intens pentru pregătirea unui conținut care să aducă mai multă valoare în relațiile pe care le construim cu clienții care aleg APAN Motors ca furnizor de servicii în achiziția unei masini.

Care sunt pașii pe care îi parcurgi când te pregătești să cumperi o mașină?

Ce asteptări ai în procesul de cumpărare?

Care sunt beneficiile pe care le dorești post achiziție?

Lasă-ne mesajul tău și înscrie-te pentru a fi la curent cu ceea ce pregătim.

Spor în toate!

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

0 replies on “Serviciile pe care ți le-ai putea dori atunci când cumperi o mașină”