Noul Volkswagen ID.3 este pregătit și nerăbdător să pornească la drum

5

 Calitatea și designul duse la nivelul următor: Volkswagen și-a ascultat clienții și a implementat multe dintre sugestiile lor.
– Sustenabilitatea în centru atenției: livrare cu amprentă neutră de carbon1, habitaclul nu conține materiale de origine animală.

volksvagen id.3

Wolfsburg – Volkswagen va dezvălui publicului noul ID.3 în primăvara lui 2023. A doua generație a modelului ID.3 va scrie cel mai nou capitol al poveștii de succes a familiei ID.: până în prezent, peste o jumătate de milion de modele ID. – construite pe baza configurației electrice (MEB) – au fost livrate către clienți din întreaga lume. În prezent, modelul ID.3 se produce la fabricile Zwickau și Dresda din Germania. Rețeaua de producție va fi însă extinsă anul viitor, pentru a include și fabrica principală Volkswagen din Wolfsburg. Acest pas va fi făcut pentru a îndeplini nivelul ridicat al cererilor clienților pentru această mașină compactă complet electrică.

Noul ID.3 demonstrează angajamentul nostru pentru calitate, design și sustenabilitate. Designul s-a maturizat și am îmbunătățit materialele utilizate în interior“, spune Imelda Labbé, membru al consiliului Volkswagen pentru vânzări, marketing și post vânzare. La realizarea versiunii reproiectate, echipa de dezvoltare a ținut cont de o gamă de sugestii venite din partea clienților, pentru a îmbunătăți produsul și a ridica nivelul pachetului standard de echipare: “Nevoile clienților noștri se află întotdeauna în prim plan pentru noi.De aceea, ascultăm cu atenție și ne concentrăm asupra orientării portofoliului nostru de produse în direcția cerințelor lor“, mai adaugă Labbé.

Noul ID.3 este echipat cu cea mai recentă generație de software, care îmbunătățește performanța sistemului și poate recepționa actualizări over-the-air. În plus, pachetul standard de echipare a beneficiat de un upgrade: acesta include acum un afișaj cu o diagonală de 12 inch (30,5 centimetri), o podea ajustabila a portbagajului și o consolă centrală cu două suporturi pentru pahare.

Funcții precum Plug & Charge și Planificatorul inteligent de traseu pentru autovehicule electrice fac experiența de încărcare cu noul ID.3 mai simplă și comodă. VW utilizează cea mai nouă generație de sisteme de asistență complet integrate în modelul ID.3.

volksvagen id.3

Exemple deosebite ale acestora sunt sistemele disponibile opțional Travel Assist cu Swarm Data și Park Assist Plus cu funcție de memorie.

Parte a misiunii noastre la Volkswagen este să oferim tehnologii și inovații de ultimă oră în toate modelele, inclusiv la autovehiculele compacte, iar modelul ID.3 este un exemplu perfect în acest sens – de exemplu, când vorbim despre noi sisteme pentru confort și asistență: facem următorul pas pe drumul spre conducerea ultra-automatizată, prin utilizarea de swarm data în cea mai recentă versiune a sistemului Travel Assist“, explică Kai Grünitz, membru al consiliului de administrație Volkswagen responsabil cu dezvoltarea.

Clienții români pot comanda modelele pre-configurate Life2, Business2, Style2 și Tour3 începând din 12 decembrie 2022. Dat fiind volumul mare de comenzi, se preconizează că doritorii care plasează comanda acum își vor primi noul ID.3 începând cu trimestrul al patrulea din 2023.4

Vă interesează o anumită ofertă, unul dintre produsele noastre, doriți consultanță sau doriți un schimb direct de idei? Consilierii noștri Volkswagen sunt aici pentru dumneavoastră: contact@apanautomobile.ro

1)Emisiile de carbon sunt reduse pe cat posibil la producator. Furnizorii de componente sunt obligați să reduca si ei la ransdul lor emisiile de carbon. Emisiile de carbon ce nu pot fi reduse din productie, sau din lantul de aprovizionare sunt compensate prin achizitia de certificate verzi ale proiectelor care diminuează efectele schimbărilor climaterice.

2)ID.3 Pro Life, ID.3 Pro Business, ID.3 Pro Style: Consum de curent în kWh/100 km: în regim mixt 16,3-15,2; emisii de CO₂ în g/km: în regim mixt 0. Valorile de consum și emisii disponibile pentru autovehicule sunt numai în conformitate cu WLTP. Valorile în conformitate cu NEDC nu mai sunt disponibile.

3)ID.3 Pro S: Consum de curent în kWh/100 km: în regim mixt 16,2-15,4; emisii de CO₂ în g/km: în regim mixt 0
Valorile de consum și emisii disponibile pentru autovehicule sunt numai în conformitate cu WLTP. Valorile în conformitate cu NEDC nu mai sunt disponibile.

4)Dată fiind situația actuală legată de aprovizionarea cu semiconductori și comenzile restante existente, Volkswagen estimează că modelele ID.3 Pro Life, Business, Style, și modelul ID.3 Pro S Tour nu vor fi livrate către clienți mai devreme de al patrulea trimestru din 2023. Pe baza planificării actuale, producția modelului ID.3 Facelift va fi început până la acest moment. Aceasta înseamnă că autovehiculul ce se va livra nu va fi cel indicat de configurator, la momentul la care clientul plasează comanda de rezervare; în schimb, clienții vor primi modelul ID.3 Facelift. Astfel, autovehiculul primit poate să difere față de cel comandat, prin elemete de design, caracteristici tehnice si pret.
De exemplu:
– pielea cu care era tapitat volanul modelului ID.3 va fi substituită cu un înlocuitor de piele sintetica.
– cifrele WLTP legate de consum și autonomie pentru autovehicule pot să difere față de cifrele declarate în prezent cu până la 2 procente.

Lasă un comentariu...