Alege o mașină rulată cu avantaje pentru viitor

3

Atunci când alegi o mașină rulată îți dorești să te bucuri de avantaje pentru viitor. La APAN Top Selection punem mare accent pe acest aspect, motiv pentru care în portal vei găsi peste 3.000 de oferte.

Alege o mașină rulată cu garanție

În portalul APAN Top Selection vei putea regăsi o mașină rulată conform dorințelor tale. Fie că îți dorești un SUV, o mașină electrică sau o utilitară, ești în locul potrivit. Mașinile din portal provin din cele mai sigure surse. Mașinile din site provin din următoarele surse:

Mașini care au finalizat stagiul de demo

Mașini preluate de la clienți

Mașini importate de la dealeri din afara țării

Mașinile care au finalizat stagiu de demo, sunt automobile cu un rulaj mic care se bucură de garanție de 24 de luni.

Mașinile preluate de clienți sunt verificate extrem de atent de echipa APAN. Atunci când există elemente de remediat la mașină, aceste intervenții se realizează cu piese originale în service-urile din cadrul Grupului.

Dacă nu ai găsit în stoc mașina rulată pe care ți-o dorești, o putem aduce pe comandă. Colaborăm cu dealeri din afara țării, iar mașinile pe care le aducem se bucură de garanție, istoric certificat și rulaj garantat.

Istoric certificat

Mașinile rulate pe care le regăsești în portalul APAN Top Selection au istoric certificat. Așa cum aminteam ceva mai sus, mașinile rulate cu un număr mic de kilometri au satisfăcut stagiul de demo în cadrul Grupului APAN. Aceste mașini au fost testate de clienții noștri ce au decis ulterior să achiziționeze o mașină nouă.

Pentru mașinile preluate la buy back de la clienții noștri efectuată cu rigurozitate proceduri de inspecție. Putem oferi clienților noștri garanție pentru mașinile rulate pentru că efectuăm în service-urile din cadrul Grupului APAN toate intervențiile necesare.

Îți putem aduce pe comandă o mașină rulată care să îndeplinească toate criteriile importante pentru tine. În baza colaborării cu dealeri externi, avem certitudinea că mașinile postate în site-ul APAN Top Selection au istoric certificat pe care îl putem verifica prin intermediul sistemelor informatice la care avem acces.

Rulaj garantat

Punem preț pe acest aspect și ne dorim să oferim clienților noștri încrederea celei mai bune alegeri. Știm că un client care pleacă 100% mulțumit de achiziția făcută de la noi va fi cel mai bun ambasador. În prezent, peste 30% din vânzările Grupului APAN sunt realizate în baza recomandărilor venite din partea clienților mulțumiți de colaborarea cu dealer-ul.

,,Servicii excelente, oferite de un personal minunat. Regret faptul că sunt limitat financiar, altfel aș fi cumpărat lunar câte o mașină.” Ionel T.

,,Solicitudinea fata de client indiferent daca, așa cum spuneti, vom fi parteneri sau nu!” Stelian B.

,,Competenta cu care au fost tratate problemele solicitate. Seriozitate si respect fata de client..” Nicolae Z.

,,Mi-aU oferit toate datele solicitate. Consilierul foarte deschis, nu mi-a lăsat nici un moment senzația ca ascunde ceva”Ciprian S.

Descoperă secțiunea de PROMOȚII, acolo unde postăm constant cele mai atractive oferte ale momentului. Creează-ți un cont în portalul APAN Top Selection pentru a te bucura de extra avantaje, atunci când alegi o mașină rulată din portal.

Lasă un comentariu...