Polo Facelift – Mult mai mult

6

Cine spune că nu te poți aștepta la caracteristici grandioase într-o mașină mică? Descoperiți designul progresist și tehnologia inteligentă a noului Polo.

Exterior

Aspect individual, tipic pentru Polo.

Cu dimensiunile sale compacte și elementele sale îndrăznețe de design, noul Polo emană personalitate chiar de la prima privire. Caracteristica sa cea mai frapantă este partea frontală reproiectată cu banda luminoasă cu leduri opțională, combinată cu farurile IQ-LIGHT Matrix LED între blocurile optice față. La o privire mai atentă, nu numai alegerea culorii iese în evidență, ci și o întreagă gamă de caracteristici prin intermediul cărora fiecare dintre cele patru linii de echipare Polo, Life, Style sau R-Line își exprimă personalitatea. Exemplele includ accente decorative cromate și alte caracteristici opționale cum ar fi un plafon într-o culoare contrastantă sau proiectoare de ceață. Care este favoritul dumneavoastră?

Jante

Mai multe opțiuni: Gama de jante Polo

Alegerea combinației perfecte de anvelope și jante1 pentru ca noul dumneavoastră Polo să arate cât mai bine este pur și simplu o chestiune de gust. Dar suntem siguri că veți face alegerea potrivită.

Interior

Complet echipat

Interioare și exterioare care să vă taie respirația. Noul Polo entuziasmează deja cu o gamă variată de elemente de echipare standard în fiecare autovehicul; exemplele includ cockpitul digital prietenos cu șoferul, sistemul de climatizare care împrospătează și răcorește și radioul Composition cu recepție digitală DAB+ și interfață pentru telefonul mobil. Dar de ce să ne oprim aici? Poate căutați caracteristici precum cockpitul digital Pro cu setări personalizate, un sistem de climatizare Climatronic cu comenzi intuitive cu butoane tactile sau iluminare ambientală? Nicio problemă, deoarece toate acestea sunt disponibile ca dotare standard sau opțională, în funcție de linia de echipare. Aruncați o privire asupra liniilor noastre de echipare Polo, Polo Life, Polo Style și Polo R-Line.

Trapă panoramică/glisantă și rabatabilă

Deschis spre noi orizonturi

Cu suprafața sa vitrată enormă, care se întinde dincolo de întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică opțională rabatabilă/glisantă este un element frapant în sine. Nu numai că scaldă interiorul cu lumină, oferă și o vedere clară către cer și, atunci când este deschisă, lasă să intre razele soarelui și aerul proaspăt. Dumneavoastră alegeți cât de mult doriți din toate acestea: trapa poate fi reglată sau deschisă complet, iar atunci când soarele strălucește puternic, geamul fumuriu și parasolarul-rulou de înaltă calitate păstrează în interior o temperatură confortabilă.

Digital Cockpit

Informațiile cheie dintr-o privire

Panoul de bord cockpit digital afișează indicatoare clasice precum vitezometrul și contorul de kilometri ca standard1, pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 20,32 cm (8″). Pe cockpitul digital Pro2, imaginea de pe afișajul de 26,04 cm (10.25″) poate fi personalizată în funcție de preferințele individuale. De exemplu, puteți alege modul în care să vizualizați sistemele de asistență pentru șofer sau să combinați harta de navigație și afișajul media – toate cu grafice și animații atrăgătoare.

Radio & navigație

Divertisment inovator

Ați auzit? Radioul Composition1 cu afișajul de 15,5 cm (6.5″) oferă divertisment non-stop nemaipomenit în Polo. Nu este o surpriză, deoarece acum dispune de recepție radio digitală DAB+, două porturi USB-C și o interfață pentru telefonul mobil. Radioul Ready 2 Discover este deja disponibil ca opțiune și caracteristică standard la linia de echipare Style și cele superioare. Acesta nu se laudă numai cu un afișaj color TFT de 20,3 cm (8″), ci poate fi și upgradat2, putându-i-se adăuga o funcție de navigație din magazinul In-Car. Pentru cei care doresc ghidare de la pornire, ecranul de 20,3 cm (8″) oferă opțiuni pentru sistemul de navigație Discover Media, inclusiv Streaming & Internet sau pentru sistemul Discover Pro cu ecran de 23,5 cm (9,25″) inclusiv Streaming & Internet.

Comanda vocală

Ascultă ce spuneți

Comanda vocală intuitivă vă oferă o modalitate de a controla radioul, telefonul și sistemele opționale de navigație din noul dumneavoastră Polo prin simpla adresare verbală. Comenzile vocale vă pot ajuta să găsiți postul dorit, intrarea dorită din agendă sau numărul de telefon pe care îl căutați. Și în plus, noul dumneavoastră Polo vă va înțelege și mai bine datorită serviciului opțional de comandă vocală online din We Connect Plus2. De exemplu, vă puteți alege muzica favorită online sau puteți introduce destinații în sistemul dumneavoastră de navigație folosind această metodă complet intuitivă.

IQ.DRIVE Travel Assist

Vă menține pe banda dumneavoastră de rulare și îi ține pe ceilalți la distanță.

Noul Polo include un volan capacitiv dacă optați pentru Travel Assist1: datorită unei suprafețe sensibile la atingere, acesta poate detecta dacă țineți fizic mâinile pe volan. Travel Assist oferă confort la condus, asigurând asistență în situații monotone și obositoare. Travel Assist vă ajută de asemenea să vă mențineți banda și viteza, ținând cont de distanța față de autovehiculele din față, în special pe autostrăzi și drumuri principale.

Airbag central

Siguranța preocupă pe toată lumea

Pe lângă airbagurile convenționale, airbagul central din noul Polo oferă protecție împotriva unei coliziuni între șofer și pasager. În plus, la bord există două airbaguri cortină, care, în caz de urgență, ies din plafon precum niște perdele, acoperind întreaga zonă a geamurilor laterale, din față până în spate, inclusiv stâlpul B. Aceasta oferă protecție eficientă pentru toți cei aflați în mașină, inclusiv pentru cei de pe locurile din spate.

Programează un test-drive cu Noul Polo la showroom-ul APAN Automobile Volkswagen,situat în Brăila, DN22B, KM4, șoseaua DIG Brăiala-Galați sau la adresa de mail: contact@apanautomobile.ro

0 replies on “Polo Facelift – Mult mai mult”