Descoperă detalii inedite despre noul BMW X7

3

Noul  BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră. În acelaşi timp, trenul de rulare şi tehnologia şasiului evoluate ale X7 asigură competenţe off-road, confort excelent al călătoriei şi comportamentul agil pe şosea care defineşte BMW.

Noul BMW X7 – detalii inedite

Noul BMW X7 – detalii inedite

BMW X7 facelift va putea fi echipat opțional din aprilie 2023 și cu faruri care integrează cristale Swarovski. Această opțiune a debutat odată cu noua generație BMW Seria 7.

Ca și în cazul noului BMW Seria 7, luminile de poziție ale SUV-ului X7 cu facelift sunt separate de cele două proiectoare principale de lumină. Aceste proiectoare LED adaptive sunt dedicate pentru fază lungă și fază scurtă și sunt grupate sub benzile subțiri ale luminilor de zi, care sunt aliniate cu decupajul capotei. În timp ce proiectoarele pentru faza lungă și faza scurtă au un ecran de sticlă cu tentă de culoare închisă, luminile de zi pot include opțional elemente din cristal Swarovski care oferă o interpretare modernă pentru deja tradiționalele lumini „Angel Eyes” tipice BMW.

BMW X7 primește faruri cu cristale

În fiecare bandă pentru luminile de zi sunt încorporate câte două cristale, cu fațele tăiate foarte precis de roboții centrului de prelucrare Swarovski. Aceste fațete au un design sofisticat conceput pentru a refracta lumina soarelui în toate culorile curcubeului.

Am putut vedea luciul acestor cristale când am întâlnit în persoană noul BMW Seria 7. Și vă putem spune că ele sclipesc și lucesc la fel ca diamantele din bijuterii. Iar acest efect este amplificat de faptul că în spatele cristalelor se află LED-urile care au rol atât de lumini de zi, cât și de semnalizatoare.

Ce preț va avea noul BMW X7?

Încă nu a fost anunțat și prețul farurilor cu cristale Swarovski pentru BMW X7. Dar până în aprilie, când va demara comercializarea lor, putem lua drept reper prețul acestui tip de faruri pentru BMW Seria 7. Pentru sedanul de lux aceste lumini denumite BMW Crystal Iconic Glow costă 2.153 de euro (cu TVA inclus), conform configuratorului din site-ul oficial bmw.ro.

Prețul acestei opțiuni rezultă atât din finisarea minuțioasă a cristalelor, cât și din modul în care sunt integrate. Mai exact, elementele din cristal nu sunt prinse în niște cleme sau rame ca în cazul bijuteriilor. Ci par că plutesc, fiindcă au puncte de fixare ascunse. Deși cristalele arată delicat, specialiștii Swarovski au avut grijă ca ele să reziste vibrațiilor din timpul rulării. În acest scop au creat puncte de fixare capabile să asigure că aceste cristale rămân în poziție stabilă chiar și după 15 ani de utilizare a mașinii.

Descoperă aici toate noutățile disponibile în piața auto.

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

Lasă un comentariu...