SUV-ul complet electric ID.4

3

 

Următoarea generație de SUV-uri Volkswagen este aproape

Versatil ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Noul ID. 4 îmbină tot ce este mai bun din două lumi: versatilitatea unui SUV modern și performanța sustenabilă a unui autovehicul electric. Pentru toți cei care vor totul. Fără compromisuri.

Prototipul ID.CROZZ evoluează în versiunea de producție sub forma ID.4. Volkswagen își continuă strategia de mobilitate electrică prin furnizarea unei informații detaliate asupra primei SUV complet electrice a mărcii în timpul unei webcast în urma anulării spectacolului motor de la Geneva.

ID.4 este pe drum. Versiunea de producție a seriei de automobile Volkswagen SUV cu alimentare pur electrică urmează să fie lansată înainte de sfârșitul anului 2020. Conceput pentru a fi utilizat în Europa, China și America de Nord, SUV-ul va fi inițial pe piață cu propulsie, în timp ce o variantă electrică a tracțiunii integrale va urma într-o etapă ulterioară. Bateria de înaltă tensiune este poziționată sub caroserie, cu design sandwich, pentru a crea un centru de greutate optim și redus în ceea ce privește dinamica de rulare, împreună cu o distribuție a sarcinii pe osie extrem de echilibrată.

Ca toate modelele bazate pe noua matrice modulară de unități electrice (MEB), ID.4 va fi foarte spațios datorită tehnologiei sale compacte de unitate electrică. Panoul de comandă al SUV-ului cu zero emisii este clar structurat și digitalizat în mod consecvent; operarea se face în mare parte prin intermediul suprafețelor tactile și al controlului intuitiv al vocii.

Design futurist

ID. 4 poate fi recunoscut ca SUV cu design futurist încă de la prima privire. Adus la viață de inginerii și designerii care îndrăznesc să creadă în puterea ideilor mărețe și sunt dispuși să exploreze căi necunoscute. Designul acestui SUV cu zero emisii este deosebit de aerodinamic. Ralf Brandstätter:„Aerodinamica remarcabilă reduce coeficientul de tracțiune și va crește autonomia ID.4 până la 500 km, în funcție de pachetul de opțiuni.”

Performanță sustenabilă

Un SUV cu accelerația unei mașini sport. Și, datorită motoarelor electrice moderne și tehnologiei bateriilor, este și sustenabil. Un sentiment electrizant.

Sisteme inteligente de asistență pentru șofer

Datorită celei mai recente tehnologii în materie de recunoaștere vocală, ID. 4 înțelege comenzi vocale, iar sistemele sale inteligente de asistență pentru șofer fac călătoria și mai comodă. Aceste caracteristici vă permit să vă concentrați asupra a ceea ce vă place cel mai mult: condusul.

Doriți să fiți primul care primește noutăți legate de modelele Volkswagen? Lăsați-ne un mesaj la adresa de e-mail contact@apanautomobile.ro sau pe pagina de Facebook APAN Automobile Volkswagen și răspundem cu plăcere solicitărilor dumneavoastră!

 

 

0 replies on “SUV-ul complet electric ID.4”