Noul Multivan – acum în showroom APAN Automobile Volkswagen

6

Noul Multivan este o dovadă a celor mai noi inovații. Datorită siguranței și conectivității inteligente mult îmbunătățite, este pregătit pentru mobilitatea conectată. Noua definiție a adaptabilității pentru utilizare zilnică și multifuncționalitate marchează următoarea etapă evolutivă în confort. Iar unitatea plug-in hybrid asigură cea mai mare varietate de propulsii de până acum. Noul Multivan reprezintă începutul unei noi ere, deoarece oferă un concept de vehicul complet nou, care a fost creat pentru nenumărate scenarii de mobilitate. A fost reproiectat de la primul până la ultimul milimetru – și în același timp păstrează ADN-ul legendarilor săi predecesori. Noul Multivan combină cele mai moderne standarde auto premium cu calități tradiționale și impresionează prin nivelul său ridicat de siguranță, dinamica expresivă și designul carismatic. Acest lucru face ca noul Multivan să fie cel mai progresiv Bulli al tuturor timpurilor. Convinge-te și descoperă noul Multivan acum.

Design carismatic: te va uimi la interior, dar și în exterior

ExteriorPrivește-l cu atenție

Noul Multivan, clar atemporal – reinterpretează designul tradițional. Vopseaua clasică în două tonuri este subliniată în noul Multivan de o bandă cromată elegantă4, care trece în mijloc de la faruri spre spate. Designul elegant de iluminare cu farurile cu matrice LED IQ.Light este completat la exterior de luminile spate LED standard și de proiecția oglinzilor laterale – deoarece noul Multivan vă întâmpină și proiectează silueta mașinii pe podea când intrați. Noul design exterior este completat de o selecție largă de culori și jante elegante, cum ar fi noile jante de 19 inch.

Banda de crom iluminatăLumina devine semnătură

Pentru noi este un o semnătură estetică: banda iluminată cromată pe grila radiatorului. Cu banda cromată între farurile din față instalată pentru prima dată într-un vehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, continuăm spiritul mărcii Volkswagen. Acest lucru face ca jocul de lumini din față să nu fie doar atrăgător, ci și o semnătură – și dacă te uiți în oglinda retrovizoare noaptea, poți identifica imediat noul Multivan când se apropie.

Interiorul devine spațios și funcțional

De acum vor fi doar scaune individuale – bancheta ce ocupa toată lățimea din rândul trei nu mai există. În același timp, scaunele din rândurile doi și trei au devenit mult mai ușoare. Acum pot fi deplasate foarte rapid și chiar demontate / montate cu cea mai mare ușurință. Pentru că Volkswagen Autovehicule Comerciale a dezvoltat de asemenea și sistemul de șine. Acum este un sistem continuu, din spate până în rândul doi de scaune, astfel încât rearanjarea scaunelor este mai flexibilă ca niciodată. Este posibilă de asemenea și aranjarea scaunelor spate în stilul tipic Multivan, față în față. Și aceasta a fost reinventată complet. Masa este acum mai funcțională ca niciodată și poate – datorită noului sistem de șine – să fie fixată în orice poziție.

Iluminarea interioară și ambientală

Aspect nobil în interior

Designul interior este intercalat cu materiale de înaltă calitate care conferă noului Multivan un aspect elegant la un nivel premium al mașinii. Panoul de instrumente optimizat, cu afișaj digital, arată ordonat și de înaltă clasă. Iar volanul multifuncțional din piele 100%, nu lasă aproape nimic de dorit. În plus, noul Multivan vă oferă un interior pe măsura gustului dumneavoastră. Cu iluminarea ambientală multicoloră, puteți selecta culorile în care ar trebui să strălucească interiorul mașinii.

Condusul devine alternativ

Noul Multivan vine cu o varietate de unități de propulsie. Pentru că, pe lângă transmisia automată Shift by Wire standard, modelul noastru multifuncțional este acum disponibil și cu o unitate plug-in hibrid4, cu care vă puteți bucura de o experiență de conducere complet nouă. Cu noul Multivan eHybrid, puteți conduce prin oraș în modul complet electric, fără emisii de CO2 și aproape silențios. Datorită bateriei litiu-ion de 13 kWh (capacitate brută), gama este concepută în așa fel încât să puteți acoperi distanțele zilnice medii în mod pur electric. Cu noul Multivan eHybrid, puterea sistemului alcătuit din motorul TSI și cel electric este de 160 kW / 218 CP. Bucurați-vă de noua experiență de conducere – cu un confort de conducere Multivan complet nou și manevrabilitate la un nivel premium al mașinii. Și utilizați timpul de nefuncționare al vehiculului dvs., de exemplu, încărcând Multivan-ul cu electricitatea de acasă folosind propriul încărcător MOON7.

Manevrabil și potrivit pentru oraș

Manevrabilitatea devine mai dinamică

Noul Multivan oferă o manevrabilitate îmbunătățită, cu un confort dinamic de conducere, la fel ca autoturismele premium. Puteți alege dintre modelul de bază (4,98 m) și o versiune extinsă (5,18 m), ambele cu o înălțime mai mică a vehiculului, de aproximativ 1,90 m – dar cu înălțimea interioară neschimbată. Cu acoperișul panoramic din sticlă4, nu numai senzația de spațiu este mai mare în noul Multivan, ci și înălțimea reală interioară. Volumul maxim al compartimentului de încărcare variază de la 469 litri la 4.053 litri, în funcție de modelul ales si felul in care dispuse scaunele. Deși dimensiunile exterioare sunt puțin reduse, interiorul a câștigat în lățime. În acest fel, noul Multivan își arată și punctele forte în centrul orașului – și, mai ales în combinație cu numeroasele sisteme de asistență a șoferului, poate fi manevrat ușor prin aglomerația urbană.

Te invităm să urmărești paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre marca preferată sau să ne lași un e-mail la adresa: contact@apanautomobile.ro

Lasă un comentariu...