e-up – Mai mult decât numai electric până la destinație

5

Porniți într-o călătorie spontană! Prin tracțiunea sa electrică eficientă, noul e-up! nu crește numai autonomia până la 260 km²⁾, ci și plăcerea de a-l conduce.

Iar pe drum sunteți optim conectat: de exemplu, la numeroasele stații de încărcare publice pe care le puteți găsi foarte ușor, prin “maps+more” în toată Europa. Însă cel mai bun lucru: Tracțiunea fără emisii la nivel local susține reducerea nivelului de CO2. Acest aspect are un efect pozitiv asupra climei.

Încărcare

Conectați și porniți alimentarea – așa funcționează încărcarea unei mașini electrice în mod normal. Însă noul e-up! nu numai că poate fi “încărcat imediat”, ci dispune și de funcția “încărcare temporizată”. La ce folosește aceasta? În funcție de tariful pentru curent, înseamnă economie de bani, pentru că se poate utiliza pentru încărcare tariful de noapte, mai avantajos. Pentru aceasta, introduceți în e-Managerul aplicației “maps+more” sau al aplicației We Connect ora de plecare dorită, apăsați tasta “Regim de încărcare” de pe consola centrală și conectați autovehiculul la wallbox. Următoarea călătorie poate începe punctual, exact la ora programată.

Conectivitate: e-up! + Smartphone= Love

Ce au în comun melodiile dumneavoastră preferate, informații actuale din trafic și un apel telefonic în timpul deplasării? Exact, smartphone-ul dumneavoastră! Împreună cu “dock-ul maps+more” inclusiv noua aplicație gratuită, reproiectată, pentru iOS și Android, noul e-up! se transformă într-o clipă într-un autovehicul interconectat. Iar cu radioul “composition phone” cu șase difuzoare, disponibil standard, mașina devine un casetofon pe roți. Nu trebuie decât să conectați noul e-up! și smartphone-ul și gata. Fără afișaje complicate…plug & play.

Exterior

Noul e-up! este dovada noastră pentru faptul că o mașină mică poate face lucruri mărețe – datorită designului său proaspăt, minimalist. Și bineînțeles și prin dinamica sa propulsie electrică. Acesta poate fi identificat deja de la distanță, datorită părții frontale cu baghetă decorativă de culoare albastră și a emblemei Volkswagen integrate, dar și datorită ledurilor frapante în formă de C.

Alegeți noul e-up! Style, care vă subliniază stilul personal prin culoarea neagră sau albă a plafonului – completată cu oglinzile exterioare negre sau albe, geamurile fumurii din spate, luneta fumurie și roțile din aliaj ușor de 15 inch model “blade”. Pentru noul e-up! Style sunt disponibile opțional și roți din aliaj ușor de 16 inch, model “upsilon”.

Interior

Bun venit în zona de confort Și în habitaclu? Scaunele cu design “fusion” cu tetiere fără îmbinare vizibilă și elegantul panou de bord “black cube” atrag atenția din prima clipă.

Detaliile bine gândite asigură un nivel ridicat de confort și utilitate, de la cele mai mici, la cele mai mari elemente.

Noul e-up! Style aduce încă un plus la capitolul stil: de exemplu scaunele cu design “cross”, panoul de bord 3D “sharkskin” și elegantul iluminat ambiental de culoare albastră.

Prin pachetele noastre opționale de echipări “Pachet Confort”, “Pachet de asistență pentru șofer” și “Pachet iarnă”, puteți să-i oferiți noului e-up! upgrade-ul dumneavoastră personal.

De exemplu, prin contribuțiile confortabile ale senzorului de ploaie, parbrizului încălzit și scaunelor față cu încălzire, pentru o primire călduroasă în zilele friguroase.

Asistenții inteligenți, precum camera video “Rear View”, vă ușurează intrarea în parcare, în cadrul limitelor sistemului.

În plus, cum sună un volan multifuncțional îmbrăcat în piele? Senzația este plăcută. Și arată și bine.

Noul e-UP! poate fi achiziționat prin Programul Remat și beneficiați de un extra Ecotichet Bonus astfel încât prețul unui autovehicul poate ajunge până în 15.000 euro, cu TVA inclusă.

Vă invităm în showroom APAN Automobile Volkswagen din Brăila, DN22B, Soseaua DIG Brăila-Galați sau ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact@apanautomobile.ro.

Lasă un comentariu...