Modelul complet electric Volkswagen ID.5 – Forma elegantă a eficienței

7

Cu performanța sa electrică puternică și o siluetă grațioasă, noul ID.5 reprezintă cu succes o simbioză modernă între SUV și coupé. Cu capabilitate de actualizare Over-the-Air și pregătit să redefinească mobilitatea electrică.

Design uimitor până în cele mai mici detalii

Așa arată performanța electrică elegantă și sustenabilă. Designul exterior impresionant al noului ID.5 uimește prin stilul său elegant, plafon de culoare neagră și elemente de design argintii, garantând numeroase priviri admirative. Jantele de aliaj opționale de 21 inch finisate perfect completează stilul modern al autovehiculului. Cu un spoiler spate expus, designul de coupé emană un aer atletic. Cu emblemele ID. pe laterale și în spate, autovehiculul demonstrează faptul că stabilește ritmul în domeniul mobilității electrice inovatoare.

Încărcare inteligentă

Cu un conținut net standard de energie al bateriei de 77 kWh (ID.5 Pro consum de curent în regim mixt în kWh/100 km: xx,x; emisii de CO2 în regim mixt în g/km: 0; clasă de eficiență: A+++. ID.5 Pro Performance consum de curent în regim mixt în kWh/100 km; emisii de CO2 în regim mixt în g/km: 0; clasă de eficiență: A+++.), ID.5 încarcă atât rapid (cu până la 135 kW (CC)), cât și inteligent în viitor.

Design interior spațios

Experimentați interiorul cu design generos și inteligent, care oferă confort de primă clasă pe care îl puteți vedea și simți. O caracteristică impresionantă demnă de menționat: în ciuda liniei descendente a formei de coupé, noul ID.5 oferă spațiu suficient și la nivelul capului, în scaunele spate. Aceasta înseamnă că în modelul ID.5 pot călători confortabil până la cinci persoane. Iar datorită capacității mari a portbagajului, există și spațiu suficient pentru multe bagaje. Echiparea interioară modernă face din ID.5 un spațiu pentru experiențe pasionante, îmbinând designul progresiv cu tehnologia avansată și operarea intuitivă. Acest interior vă face să savurați fiecare clipă a călătoriei.

IQ.LIGHT

Apariție într-o lumină strălucitoare

Noul ID.5 poate străluci opțional cu o trăsătură care îl scoate în evidență de la prima privire: inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia de matrice a acestui sistem permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic1. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Și ceea ce impresionează în partea din față trebuie bineînțeles să se regăsească și în spate: pachetul include blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția dorită printr-o mișcare luminoasă fluidă.

Trapă panoramică rabatabilă

Trapa panoramică rabatabilă opțională este o caracteristică ce atrage privirile, cu suprafața sa vitrată enormă, care se extinde practic pe întreaga lățime a plafonului. Și mai atrăgătoare: o perspectivă fără limite asupra cerului. Geamul fumuriu asigură de asemenea temperaturi plăcute în autovehicul. Jaluzeaua protejează împotriva razelor puternice ale soarelui și poate fi controlată de exemplu foarte comod, prin comandă vocală. Spuneți “Hello ID., arată-mi stelele” și jaluzeaua se deschide.

Dispozitiv de remorcarePentru toți cei care vor să miște ceva

Aveți nevoie să transportați echipament suplimentar? Cârligul de remorcare disponibil opțional pivotează electric la o apăsare de buton, pentru a crea mai mult spațiu pentru lucrurile care vă ajută să treceți cu bine fiecare zi. Proiectat pentru sarcini de până la 750 kg (fără sistem de frânare) sau până la 1.200 kg1 (cu sistem de frânare), puteți transporta numeroase și diverse lucruri cu modelul dumneavoastră ID.5, cum ar fi o remorcă pentru cai sau un caiac. În călătoriile în care nu aveți nevoie de dispozitivul de remorcare, îl puteți plia ascuns, sub bara de protecție, în doar câțiva pași simpli.

Travel Assist cu swarm data – Vă menține pe banda de rulare. Și pe ceilalți la distanță.

Cu sistemul opțional Travel Assist cu swarm data, aveți la bord un sistem de asistență deosebit de util.

Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o.

Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru.

Sistem de propulsiePerformanță sustenabilă pentru plăcerea de a conduce

Noul ID.5 asigură faptul că practic fiecare călătorie este palpitantă. Deoarece motorul său electric își dezvoltă puterea dinamic de la bun început și cu cuplul maxim. Și asigură că faceți un pas mare pe drumul înspre o amprentă de carbon mai redusă.

Încărcare la domiciliu cu încărcătorul ID.Stația dumneavoastră de încărcare la domiciliu: încărcătorul ID.

Cu încărcătorul ID aveți un punct de încărcare la dumneavoastră acasă. Acesta vă permite să vă urcați dimineața în modelul dumneavoastră ID.5 încărcat și să începeți ziua plin de energie. Încărcare în timp ce dormiți, ca să spunem așa. Încărcătorul ID. este disponibil în trei versiuni cu conectivitate și inteligență tot mai mare: dacă este necesar, este disponibil și cu Wi-Fi, 4G și un contor de electricitate integrat. Funcțiile inteligente ale încărcătoarelor ID. pot fi controlate prin We Charge din aplicația We Connect ID.

Serviciul de instalare face, de asemenea, lucrurile cât mai comode posibil pentru dumneavoastră – de la verificarea prealabilă online gratuită până la instalarea efectivă. Pe scurt, o soluție care vă scapă de griji, dintr-o singură sursă. Bineînțeles, puteți opta de asemenea pentru instalarea încărcătorului ID. de către electricianul dumneavoastră. Puteți comanda varianta dorită de încărcător ID. și serviciul de instalare comod, online sau direct, de la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen în zona Brăila-Galați, localizat pe Șoseaua DIG Brăila – Galați, DN22, KM4.

Echipa de vânzări APAN Automobile vă invită să testați cele mai noi modele Volkswagen contactându-ne la adresa de mail contact@apanautomobile.ro sau la numărul de telefon 0339401701.

Lasă un comentariu...