Noul Express: Familia autoutilitarelor Renault se extinde

4

  • De astăzi, Renault deschide comenzile pentru noul Express Van în Franța și Europa.
  • Practic și eficient, Noul Express răspunde nevoilor esențiale ale profesioniștilor care caută cel mai bun raport preț / performanță
  • Fă-ți viața de zi cu zi mai ușoară: până la 3,7 m³ volum de încărcare, deschidere laterală  de 716 mm, lungime utilă de până la 2,36 m și până la 48 de litri spațiu de depozitare
  • Sistemul multimedia Renault EASY LINK cu ecran de 8 inch și noi tehnologii de asistență la conducere vor fi disponibile pe acest model
  • Renault va dezvălui toate detaliile despre noua sa familie de autoutilitare la sfârșitul lunii martie

Design exterior robust și dinamic

Noul Express Van afișează binecunoscutele elemente de identitate vizuală ale mărcii Renault, cum ar fi semnătura luminoasă LED C-Shape. Robustețea, cât și dinamismul, sunt subliniate datorită barei de protecție verticale și a grilei înalte, a capotei cu nervuri și a liniilor fluide. Mai mult decât atât, designul are finisaje atractive și inserții cromate.

De asemenea, Noul Express Van este disponibil în cinci culori ale caroseriei.

Un interior funcțional, modern și practic

Interiorul încorporează un tablou de bord modern orizontal, cu linii curate, care subliniază volumul cabinei. Noul Express Van acordă o atenție deosebită spațiului interior și oferă o depozitare-record de până la 48 de litri.

Încărcare, descărcare și reîncărcare mai facilă

Noul Express Van are cele mai bune dimensiuni din clasa sa: 1,91 m lungime de încărcare la podea (cu partiție solidă), lățime de 716 mm pentru ușa laterală glisantă, iar volumul de cargo de la 3,3 la 3,7 m³ este printre cele mai mari din segment.

Autoutilitara permite o sarcină utilă de până la 780 kg în versiunea pe benzină și 650 kg în versiunea diesel. De asemenea, este echipat cu șase inele de ancorare pivotante pe podea și patru în lateral.

O ofertă tehnologică care oferă esențialul

Noul Express Van oferă trei niveluri de echipamente multimedia: Radio Connect R & Go, precum și sistemul multimedia Renault EASY LINK (cu ecran tactil de 8 inch și replicare smartphone) în două versiuni, cu sau fără navigare.

Noul Express oferă încărcare prin inducție pentru smartphone, și până la trei prize USB și patru prize 12V, dintre care una se află în zona de cargo.

Asistență la conducere indispensabilă pentru o siguranță sporită

Noul Express Van crește în mod semnificativ controlul vizual al șoferului asupra mediului înconjurător, printre altele, prin Rare View Assist care transpune vizibilitatea-spate pe un ecran situat în locul oglinzii retrovizoare. Sistemul de avertizare a punctului mort reduce riscul de coliziune din cauza unghiului mort de ambele părți ale vehiculului, în timp ce oglinda cu vedere panoramică îl ajută pe șofer să vadă punctul mort. Camera din dotare simplifică manevrele de parcare cu feedback de imagine integrat în sistemul multimedia sau în oglinda retrovizoare interioară.

O gamă de patru motoare pe benzină și diesel

În Europa, noul Express Van este comercializat cu motoare pe benzină 1.3 TCe 100 FAP și 1.5 Blue dCi 75 și 95 diesel, cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Motorul Ecoleader diesel 1.5 Blue dCi 75 ajută la reducerea consumului de combustibil prin limitarea vitezei la 100 km / h.

La nivel internațional, noul Express Van este disponibil cu motorul pe benzină 1.6 SCe 110 (cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte) și motor diesel 1.5 Blue dCi 95 (cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte).

Noul Renault Express Van va fi comercializat din aprilie în Europa și la nivel internațional.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

One reply on “Noul Express: Familia autoutilitarelor Renault se extinde”

Comments are closed.