Medalie de aur pentru VW T6.1 ca cea mai sigură dubă

3

Euro NCAP testează siguranța a 19 autoutilitare.

• Transporter T6.1 „stabilește etalonul pentru vehicule comerciale ușoare”

• Pentru T6.1 există o gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer disponibile

La Hanovra, în 16 decembrie 2020, Consorțiul Euro NCAP, compus de ministere europene pentru transporturi, cluburi auto, asociații de asigurători și institute de cercetare, tocmai a testat siguranța a 19 vehicule utilitare ușoare. Testele s-au axat pe disponibilitate și funcția sistemelor active de siguranță. Volkswagen Commercial Vehiculul Transporter T6.1 a ieșit în top – și, prin urmare, a reușit a primit o medalie de aur Euro NCAP.

Boom-ul comerțului online a dus la o creștere a cererii de servicii de livrare. Ca urmare, numărul camionetelor pe drumuri este în creștere. Un motiv întemeiat pentru consorțiul NCAP să analizeze și să evalueze disponibilitatea și funcționarea sistemelor de asistență a șoferului oferite de camionete din categoriile B și C / D cu o greutate totală permisă de până la 3,5 tone.

În urma unor teste ample, NCAP a ajuns la concluzia că Transporter T6.1 de la Vehiculele Comerciale Volkswagen are cel mai bun scor: „Transporterul oferă consumatorilor opțiunea de a cumpăra o gamă largă de caracteristici de siguranță performante și câștigă o medalie de aur în testele Euro NCAP. Transporterul stabilește printre camionete comerciale ștacheta pentru alții în 2021.

Pentru gama T6.1 există o gamă largă de sisteme de asistare a conducătorului auto disponibile. Acestea includ numeroase funcții de siguranță și asistență pentru a corespunde cerințelor clientului respectiv. Acestea variază de la Lane Assist și Front Assist cu funcție de frânare de urgență City până la Controlul de viteză adaptiv (ACC) cu limitator de viteză.

Despre marca Volkswagen Vehicule Comerciale: „Transportăm succesul”.  Autovehiculele comerciale Volkswagen (VWCV) sunt responsabile pentru dezvoltarea, construcția și vânzările de vehicule utilitare ușoare. Acestea includ gamele Transporter, Caddy și Amarok, care sunt produse în Hanovra (D), Poznań (PL), Września (PL) și Pacheco (ARG). Acestea transportă muncitori în construcții, familii și aventurieri, chifle, colete și plăci de surf. În fiecare zi, ajută nenumărați oameni din întreaga lume să facă o treabă bună, funcționează ca ateliere mobile și duc paramedici și poliție oriunde au nevoie. În cadrul grupului Volkswagen, vehiculele comerciale Volkswagen sunt, de asemenea, marca principală pentru conducerea autonomă, mobilitatea ca serviciu (MaaS) și Transportul ca serviciu (TaaS) și, în viitor, vor dezvolta și vor produce vehicule cu scop special (SPV) corespunzătoare precum robo-taxiuri și robo-furgonete. În acest fel, transportăm o întreagă societate, cu toate cerințele sale pentru o mobilitate curată, inteligentă și durabilă. Lucrând în fabricile companiei din întreaga lume sunt peste 24.000 de angajați, inclusiv aproximativ 15.000 în fabrica din Hanovra.

Consilierii de Vânzări vă pot răspunde întrebărilor la adresa de e-mail contact@apanautomobile.ro sau la showroomul APAN Automobile – Dealer și Service Volkswagen, situat pe DIG Brăila-Galați, DN 22B, KM4.

0 replies on “Medalie de aur pentru VW T6.1 ca cea mai sigură dubă”