Renault EASY LINK

3

Maşina conectată” şi „Noua mobilitate” se numără printre cuvintele la modă în sectorul auto. Noi servicii conectate şi mobile le sunt oferite şoferilor, care îşi pot astfel integra vehiculul în experienţa lor digitală.

Cu vehiculele conectate, vor fi posibile noi experienţe. Acestea se vor îmbogăţi în timp, datorită condusului mai autonom. Este aşadar esenţial ca aceste experienţe conectate să fie facile, eficace şi utile pentru consumatori, pentru a transforma acest model tehnologic într-un mare succes comercial.

În virtutea experienţei sale în democratizarea şi punerea în practică a tehnologiilor care schimbă viaţa la bord, Renault lansează platforma Renault EASY CONNECT, un ansamblu de soluţii menit să facă condusul modelelor sale mai sigur, mai ludic şi mai eficient.

Renault EASY CONNECT este noua marcă ce reuneşte serviciile conectate şi
mobilitatea oferite de Renault şi partenerii săi.

„Renault EASY CONNECT este platforma de mobilitate care îmbină multimedia şi servicii conectate de nouă generaţie.”

SERVICIILE CONECTATE ALE EASY LINK


TOMTOM TRAFFIC & TOMTOM ZONE DE PERICOL
▪ TomTom Traffic primește la fiecare 2 minute schimbările condițiilor de circulație și planifică parcursul optim până la destinație, ținând cont de ultimele informații despre traficul local (incidente, accidente) și zonele de pericol, pentru a păstra controlul asupra orei de sosire la destinație.

CĂUTAREA DE ADRESE GOOGLE
▪ Oferă informații provenind de la Google, fiabile și actualizate în mod regulat.
▪ Fără a cunoaște adresa exactă, găsesc ușor destinația tastând câteva cuvinte-cheie la fel ca în Google Maps. Simplu și eficient.
▪ Căutarea oricărui tip de punct de interes (restaurant, farmacie, comerț, poștă, garaj etc.) pe drum, la destinație sau pe întreaga hartă. Dă adresa completă, telefonul și adresa de email sau site-ul web, dacă sunt disponibile.

PREȚUL CARBURANȚILOR
▪ Caută și afișează benzinăriile, pe drum, la destinație sau pe întreaga hartă.
▪ Dă adresele și prețurilor carburantului corespunzător motorizării vehiculului.
▪ Disponibil prin widget sau prin meniul Punct de interes din navigare METEO
▪ Caută și afișează prognozele meteo pe drum, la destinație sau pe întreaga hartă.
▪ Prognoza pe 5 zile

Disponibil prin widget sau prin pictogramele meteo de pe
hartă.

OFERIREA DE SOLUȚII DE MOBILITATE CONECTATĂ
Renault EASY CONNECT le oferă proprietarilor și utilizatorilor de vehicule Renault o gamă personalizată și completă de soluții pentru a face mai mult, pentru a câștiga timp și a rămâne conectați cât se poate de simplu la viața lor digitală și la activitățile lor profesionale sau de recreere.

O parte din soluțiile Renault EASY CONNECT vor fi disponibile prin aplicația MY Renault.
Astfel, proprietarii de mașini Renault vor putea profita de o experiență completă de pe smartphone: servicii conectate, plan de întreținere, interacțiune cu reprezentanța, asistență etc.
Soluțiile oferite de Renault EASY CONNECT sunt accesibile de pe principalele platforme multimedia conectate puse la dispoziție de Marcă în prezent: R & Go, R-LINK Evolution, R-LINK 2 și, de acum înainte, EASY LINK În 2017, 46% din vehiculele Renault au fost vândute cu un sistem multimedia conectat, față de numai 19% în 2014.
Este așadar esențială propunerea unei oferte care să răspundă nevoilor unei piețe auto conectate. Renault EASY CONNECT este însoțită de integrarea în viitoarele noastre vehicule a unei platforme multimedia inedite, în mai multe versiuni.

One reply on “Renault EASY LINK”

Comments are closed.