Volkswagen Crafter – Autovehiculul Comercial pregătit pentru sarcinile majore

8

  

 

     Pentru Crafter autofurgon, nimic nu înseamnă prea mult, fiind pregătit pentru sarcinile majore Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleți voluminoși sau containere pe role (între 5-8 europaleti). În plus, vă ajută în munca dumneavoastră datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

     Modelul poate fi configurat cu tracțiune față, tracțiune spate sau tracțiunea integrală 4MOTION. Există, de asemenea, alegerea între o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau o cutie de viteze automată cu opt trepte. Nucleul performant este reprezentat de motoarele TDI special concepute pentru solicitările extreme ale unui autovehicul utilitar.

    Crafter este disponibil ca o furgonetă cu panou, dar există și platforme de șasiu cu cabină simplă și dublă. Autoutilitara este disponibilă în două lungimi ale ampatamentului, cu trei lungimi ale vehiculului și trei înălțimi ale acoperișului. Există, de asemenea, două greutăți brute diferite, de 3,5 și 5 tone.

      În spatele volanului, similitudinile dintre Crafter și Volkswagen Transporter de dimensiuni medii sunt evidente. Și acesta este cu siguranță un lucru bun, deoarece Crafter se simte la fel de dinamic ca și camioneta mai mică. Direcția sa este rapidă și receptivă, ceea ce este impresionant pentru o configurație electromecanică, deoarece acestea deseori împiedică legătura dintre șofer și șosea. Crafter are, de asemenea, o călătorie lină și confortabilă, care se îmbunătățește doar cu o sarcină în spate.

     Sunteți pe drumuri în mare parte din ziua dumneavoastră de lucru? În acest caz, autovehiculul dumneavoastră nu este doar un mijloc de transport. Este locul în care vă sortați documentele, faceți programări, încărcați telefonul mobil sau luați pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, modelul Crafter autofurgon este pregătit foarte bine pentru toate acestea.

     Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în autofurgonul Crafter vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație.

      Ridicarea pachetelor grele în autovehicul. Stivuirea paleților mari în compartimentul de marfă. Împingerea materialelor voluminoase prin ușa spate. Încărcarea și descărcarea este o muncă grea. Autofurgonul Crafter vă ușurează această muncă:

  • Deschidere 1.311 mm la ușa glisantă
  • 2.196 mm înălțime compartiment marfă
  • Volum compartiment marfă de până la 18,4m3
  • 100 mm cea mai joasă margine de încărcare
  • trepte opționale
  • opțional cu iluminare led

     Atunci când pachetele alunecă de colo colo, scândurile se răstoarnă și totul zdrăngăne în compartimentul de marfă, nu este doar deranjant. Materialele scumpe pot fi deteriorate sau poate fi distras șoferul. Pentru ca totul să ajungă bine și în stare impecabilă la destinație, Crafter autofurgon vă oferă cel mai bun sistem de asigurare a încărcăturii din clasa sa: datorită celor 14 inele de ancorare opționale și unei game diversificate de șine de ancorare.

      Motorul de 2.0 litri de 140 CP are o putere și un cuplu aproape instantanee și trage fără efort de la doar câteva turații deasupra ralantiului. Performanța de frânare este, de asemenea, impresionantă, datorită faptului că Volkswagen Crafter este disponibil și în greutăți mai mari și poate trage până la 3,5 tone.

      Motoarele de 2.0 litri TDI cu puteri intre 102 și 177 de CP au putere și cuplu aproape instantaneu. Și trag fără efort la  doar câteva turații deasupra ralantiului.

        Piesa de rezistență este cu adevărat acea nouă direcție, totuși. Aceasta permite o gamă întreagă de funcții de asistență a șoferului: monitorizarea atenției șoferului, asistența pentru păstrarea benzii, asistența la parcare și asistența pentru remorci sunt toate acum disponibile.

       Unul dintre principalele obiective ale Volkswagen pentru Crafter a fost reducerea stresului asupra șoferului. Asta înseamnă reducerea zgomotului, cu un motor mai rafinat și amortizarea sunetului îmbunătățită, dar, de asemenea, transformarea interiorului într-un loc mai bun pentru a petrece timpul.

      Există și un accent mult mai mare pe ergonomie; în mod special scaunul șoferului, care este deosebit de confortabil și care are mai mult spațiu utilizabil. Există trei zone deschise deasupra tabloului de bord cu două suporturi pentru pahare, în timp ce tabloul de bord în sine este împărțit orizontal pentru a crea o altă secțiune de depozitare de dimensiuni a paharului, atât pentru șofer, cât și pentru pasager.

      Ecranul de infotainment umple partea centrală, afișajul său este clar și ușor de citit chiar și atunci când lumina strălucitoare strălucește peste el, iar sistemul în sine este logic și ușor de utilizat. Depozitul compartimentului ușii este, de asemenea, împărțit în trei segmente, dintre care cea mai mare secțiune centrală este suficient de mare pentru a ține foldere sau sticle de apă.

       Când veniți să cumpărați un Crafter, veți observa că lungimea etichetată a vehiculului începe cu un model L3. Acest lucru se datorează faptului că lungimile L1 și L2 încep pentru modelele Transporter. Crafterul cu ampatament scurt este, prin urmare, L3, ampatamentul lung este L4, iar furgoneta maxi extra-lungă care își obține lungimea suplimentară printr-o extensie până la consola spate este cunoscută sub numele de L5.

       O strategie similară se întâmplă cu înălțimile acoperișului: H2 este pentru Crafter cu acoperiș redus, H3 este pentru înălțimea standard și H4 este pentru acoperișuri înalte. Toate aceste numere înseamnă că Crafter poate transporta volume variind de la 9,9m3 pentru un L3H2 până la 18,4m3 pentru cel mai mare L5H4. Există 2 greutăți brute diferite ale vehiculului,  de 3,5 și 5 tone, permițând încărcări utile de la 784 kg la 2621 kg. Autoutilitara dvs. de 3,5 tone va putea  transporta până la maximum 1447 kg.

      Lungimile de încărcare variază de la 3450mm la 4855mm, în timp ce camionetele cu înălțime standard măsoară la 1861mm. Există, de asemenea, opțiunea unui acoperiș inferior cu o înălțime de 1726 mm sau a unui acoperiș super înalt cu 2196 mm spațiu pentru cap – cel mai mare dintre toate camionete de pe piață.

      Fiind una dintre cele mai noi autoutilitare de pe piață, Crafter are un avantaj distinct față de mulți dintre rivalii săi. Tehnologia este mai nouă și multe dintre caracteristicile de siguranță sunt peste ceea ce oferă concurenții.

      Direcția electromecanică a camionetei este cheia acestui lucru și caracteristici precum Trailer Assist, care ajută la parcarea unei remorci și Park Steering Assist, fac din aceasta o alegere mult mai atrăgătoare pentru cineva care dorește să cheltuiască mult pe cea mai bună camionetă disponibilă.

     Alte sisteme de siguranță, inclusiv Cross Wing Assist și Lane Assist, folosesc și sistemul de direcție mai eficient, în timp ce sistemele de senzori radar sunt folosite pentru caracteristici de siguranță, inclusiv asistență la trafic spate, asistență laterală și asistență la frânarea de urgență – acesta din urmă fiind montat ca standard la toate modelele, asigurând frânarea automată dacă există riscul unei coliziuni. Ca atare, Crafter se află printre potențialii câștigători la titlul ”Cel mai sigur VAN” și are șanse mari de câștig.

     Crafter autofurgon oferă soluții personalizate de transport, combinate cu rentabilitate ridicată. Mai multe detalii vă pot oferi Consilierii de Vânzări la adresa de e-mail contact@apanautomobile.ro sau la showroomul APAN Automobile – Dealer și Service Volkswagen, situat pe DIG Brăila-Galați, DN 22B, KM4.

0 replies on “Volkswagen Crafter – Autovehiculul Comercial pregătit pentru sarcinile majore”