Test de stres pentru o utilizare corespunzătoare de zi cu zi

4

Angajații companiei din Saxonia încep testarea flotei de ID.3

Pentru angajații selectați de la Volkswagen Sachsen, mobilitatea electronică a zilei de mâine începe azi: Vor testa Volkswagen ID.3 pentru toate utilizările zilnice pe o perioadă de câteva săptămâni – înainte de livrarea care începe oficial la începutul lunii septembrie. Un număr de 150 ID.3 fabricate în Zwickau au fost rezervate angajaților din cele trei uzine din Saxonia pentru testări zilnice în condiții reale pentru a analiza date anonimizate privind utilizarea și comportamentul de conducere al ID.3. În următoarele luni, aceasta va oferi Volkswagen un flux constant de informații suplimentare de la sute de mii de kilometri parcurși.

Profilurile de conducere dinaintea momentului lansării pe piața europeană a ID.3 sunt extrem de valoroase pentru noi și deschid potențialul suplimentar de optimizare”, a declarat Thomas Ulbrich, membru al consiliului de conducere al companiei Volkswagen pentru mobilitatea electronică. „La acestea se adaugă feedback-ul personal al angajaților noștri. Asta înseamnă că echipa noastră din Zwickau nu construiește doar ID.3 la cele mai înalte standarde de calitate, ci asistă activ și la dezvoltarea ulterioară a tehnologiei și a mașinilor electrice.

Volkswagen stabilește valori de referință cu ID.3: Este prima mașină din lume care este produsă și livrată cu un echilibru neutru de CO2. Noua mașină electrică oferă caracteristici dinamice de conducere, distanțe lungi și mult spațiu interior. Cu ID.3, Volkswagen face ca mobilitatea electronică să fie accesibilă pentru milioane de oameni: în ceea ce privește costul total de proprietate și în funcție de varianta modelului, cheltuielile de achiziție și operare pentru ID.3 sunt, comparabil, la același nivel cu un model de motor cu combustie internă.

Testatorii voluntari selectați prin tragere la sorți

Flota ID.3 din Saxonia este formată din 150 de vehicule care vor fi puse la dispoziția angajaților Volkswagen la fabricile Zwickau, Chemnitz și Dresda în mai multe valuri în săptămânile următoare. S-a organizat o tragere la sorți pentru selectarea voluntarilor testatori. Vehiculele de testare nu sunt încă echipate cu software-ul final desemnat și vor primi actualizări periodice în faza de testare.

Comentarii ale angajaților:

Robert Zergiebel, fabrica de vehicule din Zwickau: „Sunt foarte fericit să fiu unul dintre primii care testează noul nostru produs pe drum. Sunt sigur că ID.3 va fi un adevărat eyecatcher.

Axel Blechschmidt, uzina de motorizare din Chemnitz: „Aștept cu nerăbdare flota pentru angajații companiei, deoarece îmi oferă posibilitatea să fiu unul dintre primii care testează ID.3. Cred că este important să îmi dau feedback-ul pentru a sprijini dezvoltarea ulterioară a acestei mașini electrice.

Carolina Pfeiffer, Gläserne Manufaktur Dresda: „Am fost întotdeauna un pasionat de mașini și curios să aflu mai multe despre noile modele. Ca șofer frecvent, sunt încântat să văd cum se măsoară ID.3 în scenariile de zi cu zi – de la spațiu și gamă la servicii digitale. ”

Investiți miliarde în e-mobilitate

Producția modelului următor din familia ID., primul SUV integral electric ID.4, va începe la Zwickau în acest an. Ca și ID.3, ID.4 va fi, de asemenea, produs cu un echilibru de CO2 neutru și, prin urmare, va fi predat clienților cu o amprentă neutră în ceea ce privește climatul.

Puteți marca de astăzi în calendar luna iulie, deoarece începând cu treia săptămână puteți să comandați ID.3 1ST de la APAN Automobile, partenerul dvs. Volkswagen, să primiți recomandări despre soluțiile de încărcare și să discutați despre detaliile achiziției până la primirea noului dvs. ID.3 1ST.

Partenerul dvs. APAN Automobile Volkswagen vă va contacta în timp util pentru a conveni asupra unei programări, dacă ne veți trimite datele de contact la adresa de mail contact@apanautomobile.ro.

0 replies on “Test de stres pentru o utilizare corespunzătoare de zi cu zi”