BMW iX este acum la APAN Motors Brăila

6

BMW iX este un model spectaculos ce impresionează prin designul futurist si noile tehnologii din dotare. Colegul nostru, Cosmin Postelnicu, îți prezintă în cele ce urmează cele mai importante detalii ale noului model pe care îl poți descoperi acum în showroom-ul BMW APAN Motors Brăila.


O inovatie în familia X pe o platformă concepută de la 0. Disponibilă în 2 versiuni cu două motoare electrice pe fiecare dintre cele două punți și bineînțeles însoțite de sistemul inteligent de tracțiune xDrive.Împreună asigură o autonomie cuprinsă între 375 și 630 km.

Exteriorul BMW iX


Partea frontală a noului BMW iX a fost reinterpretată într-un stil futurist. Grila frontală BMW aliniată pe verticală scoate în combinație cu cele mai înguste faruri duble produse vreodată de BMW pentru automobilele de serie.


Contururile dreptunghiulare generoase din punct de vedere proporțional din jurul arcadelor concentrează atenția pe roți. Manerele încastrate ale ușilor, portierele fără cadru și forma cursivă a geamurilor, sunt integrate armonios în aspectul părții din spate.
Suprafețele mari, cele mai înguste stopuri create de Grupul BMW, și hayonul integrat perfect creează un aspect modern. Difuzoarele mari optimizează coeficientul aerodinamic al automobilului și, împreună cu șasiul plat, îmbunătățesc autonomia.

Detalii despre interior


Un concept cu totul nou, avangardist. Acesta este elementul definitoriu pentru interiorul iX. Este un loc unic pentru relaxare, cu o arhitectură inspirată din designul interior modern. Elementele sale – cum ar fi panoul de bord plat cu afişajul curbat BMW generos şi scaunele „slim” – toate seamănă cu adevărate piese de mobilier prin alegerea culorilor şi a materialelor de înaltă calitate. Consola centrală plutitoare, de sine stătătoare, absenţa unui tunel central şi cel mai mare plafon panoramic instalat vreodată într-un BMW creează senzaţia impresionantă de spaţiu care te invită să mai stai.


Conceptul Shy Tech se concentrează asupra pasagerilor şi permite tehnologiei moderne din BMW iX să rămână în fundal până când este necesară sau dorită în mod explicit. Această inteligenţă invizibilă poate fi experimentată în multe detalii din exterior şi interior – cum ar fi grila frontală, care funcţionează ca o suprafaţă inteligentă şi găzduieşte camera video, funcţiile radar, senzorii de ultimă generaţie şi elementele de încălzire. Printre alte exemple se numără boxele sistemului audio încorporate într-un mod discret şi designul minimalist al butoanelor din interior.


Suprafeţele generos proporţionate şi liniile caroseriei conferă noului BMW iX forma sa unică monolitică. Fiecare detaliu se integrează perfect în limbajul de design modern şi oferă automobilului aspectul de a fi fost creat dintr-o singură matriţă. Designul aerodinamic al panourilor a fost decisiv pentru obţinerea coeficientului aerodinamic remarcabil de doar 0,25, alături de alte caracteristici speciale, cum ar fi forma geamurilor, care se îngustează spre spate, cunoscută sub denumirea de „Streamflow”. Pentru prima dată, mânerele încastrate şi portierele fără cadru sunt prezente pe un SAV BMW – scoţând în evidenţă spiritul său inovator.
Vom reveni cu detalii in clipurile și articolele viitoare despre acest model. Pentru o experiență Live te așteptăm la showroom-ul BMW APAN Motors din Brăila! Toate bune!

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

0 replies on “BMW iX este acum la APAN Motors Brăila”