Audi Sport. Born on the Track, built for the road.

5

Performanțe impresionante. Indiferent dacă este vorba de motorsport sau de modelele noastre de înaltă performanță – nu există un alt loc unde adrenalina să fie eliberată atât de rapid. Audi Sport utilizează competențele dobândite în Motorsport pentru a introduce noi tehnologii inovatoare în producția de serie. Cu pasiune unică – pentru dinamică remarcabilă. Sub numele de Audi Sport stau disciplinele cele mai încărcate de emoție – începând de la modelele R și RS, trecând prin Audi Sport pentru clienți și până la Motorsport.


Născut pe pistă. Adus la maturitatea producției.

Ambiția fiecărui model RS: nimic mai puțin decât maximul. O combinație de rezerve de putere, o estetică superioară și control – toate fac parte din moștenirea sportului cu motor. Rezultatul: mașini de performanță aprobate pentru utilizare pe drum. Demn de afișat tipul RS distinctiv.


Motor

Motorul TFSI de 2,5 litri: determinat și cu principiul turbo care a alimentat odată Ur-quattro la victorie, este redefinit acum tehnologic într-o unitate electrică care a captivat comerțul. Pe bună dreptate a fost ales câștigător al prestigiosului premiu „Motor of the Year” din 2010,2011 și 2012.

Apasă pedala aici: https://video.audi.at/microsite/rs/index.html?locale=en_US#/highlights/thumblinks  și ascultă motorul:


Quattro –Când provocările devin o diversiune agreabilă.

Quattro® –  Un termen care vorbește despre realizările din sportul cu motor. Pe circuit și în raliuri, și la un standard tehnic care a migrat în producția de volum. Diferențialul sportiv al legendarului concept de tracțiune integrală alimentează roțile din spate individual – pentru transferul optim al puterii motorului.


Următoarea etapă evolutivă a unei legende.

În mod implicit, tracțiunea integrală quattro® împarte puterea imensă a modelelor RS 40:60 între roțile din față și cele din spate. Dacă prinderea obținută de o pereche de roți se deteriorează, diferențialul central al angrenajului coroanei deviază cuplul de antrenare către cealaltă pereche. Acest lucru se realizează pur mecanic și, prin urmare, fără întârziere.

Modul de distribuire a puterii motorului pe fiecare roată este optimizat nu doar prin identificarea prinderii obținute de fiecare osie, ci și prin înregistrarea mișcărilor individuale de direcție și accelerație. Virajul devine apoi și mai sportiv și mai activ, dar este întotdeauna perfect sub control.


Mai multă tracțiune de la mecanisme mai ușoare.

În ultima generație, cu pachete suplimentare de plăci, diferențialul central al angrenajului coroanei cu autoblocare permite o tracțiune mai bună: întâmpinați curba pe traseu și vehiculul dvs. o găsește intuitiv. Iar întreaga configurație cântărește cu 2,5 kg mai puțin decât predecesorul și ocupă mai puțin spațiu.


Suspensie sport RS plus cu Dynamic Ride Control (DRC)

Precizia în trei etape.

Audi-ul tău urmează drumul. Cu precizie milimetrică. Suspensia sportivă opțională cu Dynamic Ride Control (DRC), exclusiv modelelor RS, reduce la minimum mișcările de deplasare și rulare. Indiferent de traseul ales, veți experimenta viraje precise și sigure.


Frâne ceramice

Savurați fiorul accelerației – dar în siguranță, cu frâne care sunt sub control: discurile de frână sunt rezistente la termoșocuri realizate din ceramică compozită cu o structură cristalină asemănătoare diamantului și își îndeplinesc sarcina chiar și în situații extreme. Calități extra: greutate redusă și durabilitate.


Aerodynamik

Tehnologia Motorsport în toate liniile caroseriei:

  • Atinge viteza maximă decisivă prin tracțiune aerodinamică scăzută.
  • Mărește forța de coborâre prin dirijare optimizată a aerului.
  • Pe circuit, forma vehiculului nu este o coincidență. Este rezultatul unei tehnologii ingenioase. După cum arată forma fiecărui model RS.

Scaune

La volanul modelelor Audi RS simte accelerația și sentimentul liniștitor de a avea totul sub control, întrucât scaunele sport te țin în siguranță.

Eleganță pură. Putere fascinantă. Tehnologie inovatoare. Toate aceste calități pot fi aduse împreună pentru a crea o mașină ca niciuna înainte, astfel încât pasionații mărcii pot solicita oricând o ofertă personalizată la adresa de mail contact@apanautomobile.ro.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Audi Sport. Born on the Track, built for the road.”