Trade in pentru mașina ta? Ce faci când vrei să îți vinzi mașina?

2

Dacă ești în căutarea unei noi mașini cu care să o înlocuiești pe cea pe care o conduci acum, avem un mesaj important pentru tine. Te-ai gândit ce faci când vrei să îți vinzi mașina? Ai luat în calcul un trade in pentru mașina ta?

Atunci când vrei să îți achiziționezi o nouă mașină, fie că este chiar o mașină nouă sau poate una rulată, pe lângă căutari și alegeri, mai ai ceva de făcut: Cum vei vinde mașina ta. Poți face asta pe cont propriu, mai poți apela prieteni care să te ajute în acest demers sau poți alege să faci ’’buy back’’.

Cum e corect, buy back sau trade in? Suntem nevoiți sa folosim totuși termenul de buy back pentru că transmite ideea mai ușor în acest moment, chiar dacă varianta corectă este cea de trade in.

Ce faci când vrei să îți vinzi mașina? Află răspunsul de la echipa APAN Top Selection.

Pentru a alege varianta de buy back/ trade in, avem 2 vești. Te gândești deja că una din ele ar fi o veste, mai puțin bună? De fapt ambele sunt vești bune.

  1. Am simplificat modul în care primești un preț pe mașina ta, completând un formular simplu, în aproximativ 3 minute.  Vezi formularul chiar aici.
  2. A doua veste bună este ca vei primi oferta orientativă în 48 de ore.Dacă oferta primită este în intervalul acceptat de tine, te ghidăm mai departe cu pașii pe care îi parcurgem împreună către noua ta mașină.

Formularul îl găsești în contul tău.

Dacă nu ți-ai creat încă un cont online, o poți face chiar acum. Durează doar 30 de secunde!

Urmărește-ne în continuare, pentru a-ți povesti!

Cum poți să faci să îți vinzi mașina mai simplu, indiferent de modalitatea pe care o vei alege.

Ne revedem în contul tău. În 30 de secunde.

Îți dorim să fii #MereuînMișcare!

Spor!

0 replies on “Trade in pentru mașina ta? Ce faci când vrei să îți vinzi mașina?”