Noul Jazz e:HEV – Cea mai confortabilă mașină din clasa sa

4

  • Noul design al tapițeriei îmbunătățește confortul pasagerilor.
  • Sprijin lombar și pelvian îmbunătățit, care crește stabilitatea corpului și reduce oboseala la drum lung.
  • Confort crescut pentru pasagerii din spate datorită șezutului mai moale și a spațiului mai mare pentru picioare.
  • Ergonomia și accesul facil la elementele de comandă reduc stresul fizic al condusului.

În realizarea viitoarei generații de Jazz, inginerii și designerii Honda au fost uniți de ambiția de a pune confortul șoferului și al pasagerilor la baza tuturor deciziilor. Lucrând ca o singură echipă de dezvoltare, deciziile care afectează structura, designul și ergonomia au fost luate simultan, rezultând un nivel de confort și spațiu lider în clasa sa.

La baza acestui rezultat stă noua structură de scaun ce înlocuiește vechea rețea cu plasă elastică în formă de S, contribuind la o mai bună stabilizare a greutății în scaun. Introducerea unui șezut mai lat și mai moale a permis creșterea adâncimii cu încă 30 mm. Noua structură, combinată cu noile elemente de suport lateral, permite pernei să flexeze moderat, ocupanții bucurându-se de o călătorie mult mai lină.

Noua structură facilitează menținerea unei poziții de condus confortabile și stabile, chiar și în viraje și pe drumuri ușor denivelate.

Pentru a sprijini mai bine spatele pasagerilor, spătarul noilor scaune este mai îngust în partea superioară. Acest design a dus la creșterea spațiului între scaunele din față, facilitând comunicarea între toți ocupanții.

Accesul în mașină a fost și el facilitat prin rotunjirea colțurilor pernei de șezut, dar și prin micșorarea înălțimii pernei cu încă 14 mm.

Pasagerii din spate se pot bucura de un confort îmbunătățit al șezutului datorită repoziționării balamalelor banchetei în afara ramei spătarului. Rama banchetei a fost repoziționată, ceea ce a permis creșterea grosimii banchetei cu 24 mm.

Îmbunătățirile ergonomice cresc confortul interior

Repoziționarea mai adâncă a pedalei de frână a redus nevoia de ajustare a scaunului pentru un acces mai confortabil la pedalier.

Pentru o acționare mai naturală a pedalei de frână, unghiul de apăsare a fost mărit cu 5 grade, în timp ce șezutul a fost și el repoziționat corespunzător noului unghi.

Datorită reglajelor mai ample ale coloanei volanului sunt necesare mai puține mișcări ale brațelor și umerilor, pentru manevrarea acestuia. Centrul volanului este cu 14 mm mai aproape de șofer, iar unghiul de înclinare față de planul vertical este acum cu două grade mai drept față de modelul anterior.

Confortul pasagerilor din spate este acum asigurat de un spațiu pentru picioare mai mare, de 989 mm, cu șinele scaunelor din față mutate spre exterior.  Rezervorul este plasat în centrul structrurii șasiului, sub scaunele față – un sistem unic în această clasă – ceea ce permite noului Jazz să păstreze sistemul versatil Magic Seat pentru locurile din spate, care oferă posibilitatea de pliere perfect plană sau de ridicare a șezutului, în funcție de spațiul de transport necesar.

Prin evaluarea atentă a modurilor prin care confortul, ergonomia și spațiul interior pot fi îmbunătățite și prin implementarea acestora în procesul de design, Honda oferă un nou standard în clasa compactă. Rezultatul este o mașină hibridă care combină excelent eficiența și confortul, pregătită cerințelor utilizatorilor moderni.

Toată gama Honda este eligibilă prin programul RABLA 2021, cu un avantaj client de până la 20.000 lei, iar mașinile hibrid sunt o alegere foarte populară prin numeroasele avantaje pe care le oferă.

APAN Cars este dealer Honda în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Honda, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

0 replies on “Noul Jazz e:HEV – Cea mai confortabilă mașină din clasa sa”