Cele mai vandute masini 4×4 in România

2

Pentru un vehicul care poate face față cu ușurință oricărui teren sau tip de drum, recomandarea tuturor consilierilor de vânzări este o mașină cu tracțiune integrală (4×4).

4×4, quattro, AWD, X-drive – oricum ar fi denumite de către producatorii de autovehicule, acest sistem de tractiune are pur și simplu capacitatea de a transpune puterea motorului pe șosea într-o manieră fără egal.

      Cu puterea motorului transmisă pe toate cele patru roți, o mașină 4×4 poate face față diferitelor condiții meteorologice și suprafețe mult mai ușor decât o mașină cu tracțiune pe două roți. Și vestea bună este că puteți găsi o gamă largă de vehicule care oferă o platformă AWD (all-wheel drive) pe platforma online APAN Top Selection.

       Aceasta include modele sedan confortabile și spațioase pentru a face naveta zilnică; hatchback-uri sportive, cu o accelerație mare pe traseu; și off-roaderi robuști pentru a vă duce în următoarea dvs. aventură.

      Dacă ați luat în considerare o mașină 4×4 ca următoarea dvs. achiziție, ce moment mai bun decât acum?

       Pentru a vă ajuta în căutare, răsfoiți site-ul www.apan-topselection.ro și selectați ofertele ce intră în categoria 4×4.

       Printre acestea, veți regăsi modele din Categoria Top 5 mărci auto preferate de români pe tot anul 2020, conform datelor comunicate de DRPCIV și a statisticilor publicate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile: Dacia, Skoda, Renault, Volkswagen, Ford, BMW, Audi ș.a.

      Avantajele unei mașini 4×4 sunt multe și variate. Fie că sunteți în căutarea unei mașini pregătite pentru ”jungla urbană”, cu manevrabilitate și aderență excelentă la viraje sau a unui vehicul de teren, cu loc pentru toate echipamentele de camping în spate, există o selecție excelentă de vehicule 4×4 care vă așteaptă.

One reply on “Cele mai vandute masini 4×4 in România”

Comments are closed.