Renault LCV deschide noi orizonturi: o nouă gamă și soluții „zero emisii”

3
  •           Pentru a sprijini tranziția către zero emisii, Renault oferă o gamă completă de produse și servicii
  • Extinderea strategică și reînnoirea gamei de vehicule utilitare vine cu o ofertă dublă pentru a răspunde nevoilor tuturor profesioniștilor
  • Renault LCV deschide alte orizonturi cu o ofertă electrificată și pe bază de hidrogen, cu produse și servicii noi.

Renault își extinde și reînnoiește gama de vehicule utilitare pentru a satisface nevoile tuturor profesioniștilor. După reînnoirea Master în 2019, Renault prezintă noul Kangoo Van, noul Express Van, noul Trafic Combi și noul SpaceClass.

În segmentul furgonetelor, Noul Trafic Combi și Noul SpaceClasssunt acum disponibile, iar versiunea utilitară va fi lansată la sfârșitul anului 2021.

Pentru a răspunde la tranziția energetică, Renault LCV deschide alte orizonturi cu o ofertă electrificată și pe bază de hidrogen, cu produse și servicii noi: Noul Kangoo Van E-TECH Electric este varianta actualizată a liderului LCV electric din Europa, iar anul acesta va fi prezentat Master Hydrogen.

În segmentul autoutilitarelor, Renault are o ofertă dublă, complementară cu noile Kangoo Van și Express Van. Noul Kangoo Van este furgoneta inovatoare cu un stil atletic și dinamic. Revoluționează segmentul oferind inovații utile și inteligente, fără precedent, cum ar fi Open Sesame by Renault, cea mai bună lățime de deschidere a ușii laterale, și mai mult confort și tehnologie la bord. Noul Express Van este furgoneta practică și eficientă, axată pe funcționalități de bază, cu un design dinamic și robust, în coerență totală cu stilul mărcii Renault. Oferă dimensiuni incomparabile, cum ar fi cel mai mare acces lateral din categoria sa, precum și spațiu de stocare suficient.

În segmentul camionetelor, Renault consolidează ADN-ul Trafic cu un design elegant, o siguranță și o performanță mai mari, începând cu versiunile sale pentru transportul de pasageri. Versiunea utilitară va fi disponibilă la sfârșitul anului 2021.

Pentru a completa noua gamă, Renault își extinde soluțiile și serviciile personalizate cu Renault Pro+ pentru a mulțumi noile cerințe ale profesioniștilor. Renault Pro+ oferă soluții digitale și de conectivitate la cheie, datorită unei comunități de 626 de centre Renault Pro+ și a unei rețele de 400 de carosieri.

Pentru a se bucura de un succes similar bestseller-ului Kangoo ZE, noul Kangoo Van E-TECH Electric este așteptat la sfârșitul anului 2021, echipat cu o baterie de 44 kWh care oferă 265 km de autonomie. Renault oferă soluții de încărcare pentru flote prin filiala sa Elexent.

Pionier în vehiculele electrice utilitare din 2011, Renault folosește și hidrogen din 2014. Renault va prezenta Noul Hydrogen Master până la sfârșitul anului. Cu Plug Power, Renault vizează 30% din piața europeană a vehiculelor comerciale ușoare pe bază de hidrogen până în 2030, cu soluții de încărcare pentru flotele de vehicule electrice sau hibrid plug-in.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

0 replies on “Renault LCV deschide noi orizonturi: o nouă gamă și soluții „zero emisii””