Audi Exclusive – Personally yours (Part I)

6

Audi vinde în fiecare an sute de mii de autovehicule. Unul dintre acestea se deosebeşte ca fiind al dumneavoastră. Cum este posibil acest lucru? Cu ajutorul unui serviciu quattro GmbH: Audi exclusive.

Culori corespunzătoare cerinţelor dumneavoastră, piele fină, alcantara de calitate şi ornamente şi varietăţi din lemn alese – acestea sunt materialele ce, alături de prelucrarea precisă, realizează personalitatea proprie a modelului dumneavoastră Audi.



Manufactură

Mulţi din paşii de procesare depind de un instrument de lucru deosebit de precis: mâna omenească. Deoarece oamenii au ceva peste maşini: sensibilitate. Chiar şi cusăturile în piele sunt, în mare, executate manual, asigurând astfel modelul specific.



Pielea Audi exclusive. Priviţi, simţiţi şi lăsaţi-vă fascinaţi.

Nici o bucată de piele nu seamănă cu cealaltă, iar acest lucru corespunde întocmai filosofiei Audi exclusive.  Totuşi, este de la sine înţeles faptul că aceste fâşii sunt prelucrate pentru a se uni una cu cealaltă. Prelucrarea deosebită garantează naturaleţea acestui material.

Înainte ca o piele să fie prelucrată pentru Audi, aceasta trebuie să treacă peste 30 de diverse teste. Ele garantează experienţa din momentul deschiderii portierei modelului dumneavoastră Audi, fiind întâmpinat, în mod constant, de optica şi haptica uimitoare ale pielii.

Pielea este un produs natural unic. Senzaţia la atingere este relaxantă, promiţând, în acelaşi timp, o călătorie specială. Totodată, aceasta place ochiului. Suprafaţa moale pare să strălucească în lumina soarelui, iar tapiţeria din piele a scaunelor unui model Audi oferă confort exclusiv.


Sensibilitate

Diverşi paşi din procesul de îmbrăcare în piele a scaunelor sau a diferitelor piese sunt executaţi manual. De exemplu, cusăturile volanelor Audi exclusive sunt aplicate cu multă atenţie la detalii.

Paletă de culori

Atunci când vă decideţi asupra unei dotări din piele Audi exclusive, fanteziile dumneavoastră nu sunt limitate în vreun fel. De exemplu, puteţi îmbrăca volanul într-o culoare diferită faţă de scaune, sau doar de părţi ale scaunelor.


Ornamente și lemnuri Audi exclusive. Proiectate de natură.

Ornamentele Audi exclusive oferă accente interioare suplimentare: sport sau exclusiv – gustul dumneavoastră personal stabileşte caracterul modelului dumneavoastră Audi.

Fiecare arbore este unic, precum şi ornamentele create din aceştia. Niciun alt ornament nu schimbă atmosfera precum o face lemnul. Dacă vă plimbaţi degetul pe un ornament fin, veţi simţi imediat exclusivitate şi calitate.

Din principiu, Audi nu foloseşte lemn tropical, chiar dacă acesta ar creşte într-o plantaţie. În locul acestora se utilizează lemne special alese, ce subliniază caracterul vehiculului. Oferta se întinde de la clasicul stejar şi până la sortimente fascinante precum mirtul.


Mai multă exclusivitate

Avantajul dumneavoastră: mai multă exclusivitate odată cu o gamă mai largă. Pe lângă sortimentele de lemn, vă stau la dispoziţie culori şi granulaţii deosebite. Astfel, interiorul devine o zonă unică de linişte, cu foarte mult caracter.

Perfecţiune palpabilă

Un exemplu pentru această granulaţie este lemnul Tamo maro închis, disponibil doar pentru câteva modele. Acesta creşte în Japonia şi Rusia şi prezintă un fascinant aspect vălurit, ce se păstrează şi în ornament. Structura lemnului este sesizabilă.

Prelucrate cu precizie înaltă

Foile subţiri de furnier pentru ornamente sunt realizate din buşteni şi diverse părţi din rădăcini. Piesele pentru un vehicul provin de la un singur buştean, respectiv rădăcină, pentru a se asemăna cât mai mult între ele.

Proiectare fascinantă

Fiecare Audi are propriul său caracter. Acesta este accentuat suplimentar de ornamente. Impuneţi, de exemplu, un caracter personal cu ajutorul noilor ornamente “Beaufort” negru, compuse din furnir fin şi lamele din aluminiu.


 Şoferul unui model Audi doreşte ca vehiculul său să fie unul deosebit, unic, potrivit personalității sale. Audi exclusive vă permite să realizaţi, dar nu de unul singur, această deosebire. Solicitați sfatul consilierilor noștri pentru o ofertă auto personalizată la adresa de mail vanzari.audi@apan.ro și creaţi, în interiorul maşinii, ambianţa personală preferată.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Audi Exclusive – Personally yours (Part I)”