Renault Clio are cea mai extinsă gamă de motorizări din segmentul său

4

  • Performanțe deosebite, putere adaptată fiecărei cerințe, emisii reduse de CO2 și consum scăzut de combustibil, atributele noii game Renault Clio
  • Renault Clio propune o gamă extrem de versatilă pentru clienții săi, cu cele 4 versiuni de propulsie: benzină, diesel, GPL și hibrid
  • Motorizarea Blue dCi 100 vine cu cele mai reduse emisii de CO2 din gama Clio – 109 G/Km, în ciclul mixt WLTP

Prezentat pentru prima dată în toamna lui 2019, noul Clio este o mașină de oraș seducătoare, care te captivează cu linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și sistemul de iluminare full LED. Are cel mai mare ecran tactil din clasa sa, cu navigare conectată și include cele mai recente soluții Renault EASY DRIVE, printre care Easy Park Assist și camera video 360°.

În versiunile sale termice, Clio propune 3 variante de motorizare pe benzină – SCe 65 CP, TCe 90 CP (cu două tipuri de cutii de viteză), TCe 140 CP, completate de motorizarea pe GPL – TCe 100 CP GPL. Ca o adăugare la versiunile termice tradiționale și datorită răspunsului rapid la pornire și accelerare, Clio E-Tech Hybrid oferă o experiență unică și o plăcere de conducere mult mai mare față de alte mașini de oraș hibride de pe piață. Motorul hibrid de pe noul model dezvoltă 140 CP și oferă o eficiență maximă și o reacție dinamică excelentă, accelerând de la 80 la 120 km/h în doar 6,9 secunde. Primul Clio hibrid are o baterie de 1,2 kWh (230 V) care permite reducerea semnificativă a consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. Vehiculul rulează până la 80% din timp în modul 100% electric în mediul urban.

Cea mai recentă motorizare a modelului Renault Clio este cea diesel Blue dCi 100, cu o capacitate de 1,5 litri, putere maximă de 74 kW la 3750 r/m și cuplu de 260 Nm la 2500 r/m. Noile motoare Diesel Blue dCi sunt echipate cu un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR*) care transformă oxidul de azot (NOx) emis de motoarele Diesel în gaze inofensive (vapori de apă și azot). Emisiile de CO2 ajung la 109 g/km în ciclu mixt WLTP, cea mai scazută* valoare din gama Clio.

Ca și dotări, modelul își menține, pe toate versiunile sale, standardele impuse încă din momentul lansării. Sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil 7″ este disponibil în echiparea standard încă de pe versiunea LIFE, sistemele de asistență la condus fiind de asemenea prezente de la primul nivel de echipare – Cruise Control, alerta privind distanța de rulare, recunoașterea semnelor de circulație, asistență la menținerea benzii de rulare. În versiunea ZEN, vehiculul vine echipat cu sistemul EASY LINK 7”, cu ecran tactil 7″, radio, Bluetooth (audio streaming și handsfree), funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB. Iar în verziunea INTENS, Clio propune Asistentul Adaptiv pentru fază lungă, proiectoare de ceață, sistemul de avertizare la depășirea vitezei legale și sistemul MULTI-SENSE. Acesta din urmă, cu cele trei opțiuni: My Sense, Eco și Sport, permite clientului să aleagă un mod de conducere care să se potrivească stării sale de spirit sau profilului rutier ales.

Considerat un model iconic datorită succesului comercial excepțional, modelul de segment B este deja una dintre cele mai sigure mașini de oraș testate vreodată de Euro NCAP, primind rating-ul maxim de 5 stele. Performanța este realizată, în special, prin siguranța pasivă sporită și cea mai cuprinzătoare gamă de sisteme de asistență la conducere din categorie.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, sau Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

0 replies on “Renault Clio are cea mai extinsă gamă de motorizări din segmentul său”