Power Drives Performance

5

by Audi APAN Automobile

      APAN Automobile, Dealer și Service Audi, a organizat la sfârșitul lunii iulie un super eveniment sub formă de test-drive exclusivist denumit POWER DRIVES PERFORMANCE.

        Modele sportive de performanță din gama RS și S line au fost ”vedetele” care s-au remarcat printr-un design fără de compromisuri.  Numeroasele calități practice în cotidian au fost remarcate și de invitați la showroomul Audi din Galați care au participat la test-drive-uri cu modelele preferate: RS6 Avant, RSQ3 Sportback, RSQ8 TFSI quattro, S3 Sportback, S6 TDI,  SQ7 TFSI, SQ8, A8, SQ2 sau S5 Cabrio.

        Caracteristicile dinamice incitante și alura avangardistă oferită de interiorul rafinat au făcut ca participanții la test-drive să simtă caracterul atletic al mașinilor din caravană pe un traseu spectaculos din județul Tulcea, nu departe de localitatea Greci. În cazul modelelor sport RS, scaunele cu tapițeria cusută în romburi sau în model de fagure au asigurat stabilitatea la condusul dinamic.

        Întrucât Audi România a preluat strategia clară și sistematică de electrificare, la acest eveniment de test-drive au participat două din modelele Audi Sport cu motoarele cu combustie: RS 6 Avant și RS Q8 care combină motoare puternice de 4.0 litri V8 biturbo TFSI cu sisteme hibride ușoare de 48 de volți și tehnologie cilindrică la cerere. Astfel, invitații au putut testa printre primele modele din viitoarele generații care duc modelele din gama RS cu un pas mai departe, cu hibrizi plug-in de înaltă performanță și sisteme de propulsie complet electrice.

      Elegantul Audi A5 Cabriolet, prezent și el în flota ”Power Drives Performance”, este dotat cu un motor turbo pe benzină V6. Cu o putere de 260 kW (354 CP) și un cuplu de 500 Nm (368,8 lb-ft), motorul 3.0 TFSI accelerează de la 0 la 100 km / h în 5,1 secunde. Un tiptronic cu opt trepte transferă puterea și în cazul acestui model.

      Provocarea echipei APAN Audi a fost urcarea și coborârea de pe BAC a modelor auto cu garda cea mai joasă la sol dar toate au trecut testul cu brio.

     Un automobil special între modelele segmentului SUV-urilor compacte este noul model Audi SQ2, de 300 CP, prezent în caravana Power Drives Performance. De la 0 la 100 km/h sprintează în doar 4,8 secunde şi atinge viteza maximă la 250 km/h. Tracţiunea integrală quattro şi suspensiile sport S au distribuit echilibrat forţa pe şosea, designul marcant întâlnind, astfel, incitarea condusului sportiv.

      În aceeași perioadă au avut loc expuneri auto în mai multe locații exclusiviste din orașele Brăila și Galați, precum ”Restaurant Pește și Vin” sau Complex Stejarul Galați.

Surpriza din acest an a fost servirea unui „Desert Audi” format dintr-un capuccino și un cheesecake personalizate cu logo Audi, un deliciu culinar pentru care au optat clientii Restaurantului Peste și Vin în zilele de weekend.

      Echipa Audi vă stă la dispoziție pentru oferte personalizate dar și pentru detalii legate de cele mai recente modele la showroom-ul APAN Automobile situat în Galați, Str.Brăilei, nr.269, telefon 0236440001.

0 replies on “Power Drives Performance