RS 3 Sportback – Flexibilitate și performanțe avansate

5

De la 0 la 100 km / h în 3,8 secunde, până la 290 km/h viteză maximă, RS Torque Splitter, semi slicks și moduri specifice de conducere RS – noul Audi RS 3 oferă o dinamică de conducere de cel mai înalt calibru și cele mai bune numere din segmentul său. Echipat cu un motor cu cinci cilindri de 294 kW (400 CP), motorul de înaltă performanță oferă o accelerație rapidă cu un sunet foarte îmbătător. Unitatea de putere oferă acum un cuplu de 500 Nm și răspunde și mai rapid. Din punct de vedere vizual, RS 3 își demonstrează ADN-ul sportiv cu o caroserie lărgită, un sistem de evacuare sport RS și afișaje ale cabinei ca cele regăsite în mașinile de curse.

Cu a treia generație a Audi RS 3 Sportback, oferim acum mașini sport premium care sunt potrivite pentru utilizarea zilnică și la fel de palpitante pentru a conduce pe drumurile publice și pe piste de curse”, afirmă Sebastian Grams, Director general al Audi Sport GmbH. „Acestea reprezintă punctul de intrare în lumea noastră RS și, datorită distribuitorului de cuplu, ultimul punct atins în ceea ce privește performanțele remarcabile pe segmentul compact.

Esența performanțelor de vârf

Audi RS 3 Sportback asigură performanțe impresionante, pe toată linia. Designul marcat de forță, caracteristicile dinamice extraordinare și motorul TFSI de 2,5 litri vă vor impresiona în fiecare zi din nou.

Accente personalizate

Elemente RS negre mat incluse în dotarea standard a exteriorului au un efect deosebit de atractiv, contrastând elegant cu vopseaua caroseriei. Pentru accente și mai evidențiate aveți la dispoziție și cele două pachete opționale spectaculoase: Exterior RS cu finisaj negru gloss sau aluminiu.

Un caracter puternic

Audi RS 3 Sportback își etalează caracterul progresist din toate perspectivele. Astfel, partea frontală impunătoare se face remarcată prin grila Audi Singleframe de la radiator, ce este foarte lată, dar are înălțimea redusă. Se evidențiază totodată și grila RS în model de fagure, ce este flancată de prizele de aer de mari dimensiuni.

Inspirație din motorsport

Cu anvelopele sport opționale P Zero Trofeo R de la Pirelli, concepute special pentru viteze mari, veți putea simți în manieră și mai impresionantă puterea transpusă de Audi RS 3 Sportback pe asfaltul uscat. Iar prizele de aer din fața portierelor frontale și jantele de aliaj ușor de 19 inchi sugerează nedisimulat dinamismul mașinii.

O alură cu adevărat specială

Aripile late și evazate în mod accentuat emană putere, iar farurile Matrix LED opționale, cu carcasele închise la culoare și cu semnătura lor digitale scrisă de luminile de zi emit semnale fără echivoc. Impresionantă este aici și funcția Coming Home/Leaving Home specifică gamei Audi RS, etalând o impresionantă animație RS 3.

Performanțe palpabile

Mai mult dinamism mai mult confort și totul în stil RS. Cu Pachetul Dynamik RS Plus, Launch Control și sistemul de evacuare sport RS, performanțele avansate se transformă în experiențe spectaculoase. Audi drive select permite adaptarea caracterului automobilului în baza a trei moduri de condus specifice gamei RS.

Interiorul în interpretare dinamică

Audi RS 3 Sportback impresionează și la interior, cu materialele sale de calitate superioară, finisajele excelente și detaliile de design specifice modelelor RS. Cu pachetul de design RS Plus și Audi virtual cockpit Plus în variantă RS, caracterul dinamic al mașinii devine, de asemenea, vizibil.

Funcționalitatea întâlnește performanțele avansate

Volumul de 282 l al portbagajului poate fi extins la o capacitate de până la 1.104 l. Ca dotare standard, spătarul banchetei poate fi complet rabatat și este fracționat. Audi RS 3 Sportback îmbină armonios ceea ce pare să se excludă reciproc: performanțe extraordinare și utilitate practică în cotidian.

Echipa APAN Automobile vă invită în showroom-ul Audi din Galați, Str.Brăilei nr.269 pentru mai multe detalii despre modelul auto preferat sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0236440001.

0 replies on “RS 3 Sportback – Flexibilitate și performanțe avansate”