BMW CONCEPT i4. Primul model Gran Coupe complet electric

5


Noul BMW CONCEPT i4 este simbolul unei noi ere electrizante, unde plăcerea de a conduce capătă noi dimensiuni.

Impresionant de la prima vedere, Noul BMW CONCEPT i4 atinge performanțe de neimaginat. Noul model BMW Gran Coupe integral electric promite atât conducătorului auto cât și pasagerilor o experiență extrem de sportivă.

În contrast cu experiența dinamică de condus, aspectul elegant și modern al Noului BMW CONCEPT i4 inspiră încredere și autenticitate, devenind un adevărat simbol al viitorului.

Noul BMW CONCEPT i4 are un aspect impresionant, accentuat de grila dublă închisă și de cele două elemente laterale cu tehnologie LED. BMW i4 inspiră atitudine și autoritate, calm și caracter modern. Aceste caracteristici sunt puse și mai bine în valoare de garda la sol extrem de joasă, stopurile subțiri în formă de “L” și cele patru portiere specifice unui model Gran Coupe.

Cea de-a cincea generație a tehnologiei BMW eDrive, determină Noul BMW CONCEPT i4 să atingă performanțe remarcabile. Motorul integral electric al lui BMW i4 generează o putere maximă de până la 390 kW (530 CP), obținând nivelul de putere al unui motor termic V8, disponibil pe modelele BMW din prezent. Dinamic și aproape complet silențios, BMW i4 are o propulsie eficientă ce îi permite acestuia o autonomie de până la 600 km.

Noul logo BMW reinterpretat și bidimensional este unul din semnele noii ere. Acesta are un aspect contemporan pus în evidență de inelul transparent și culoarea exterioară Frozen Light Copper.

La interiorul Noului BMW CONCEPT i4 inovația este îmbinată cu design-ul minimalist. Spațios și extrem de luminat datorită plafonului “fastback”, interiorul acestui model emană eleganță și modernitate.

Conducătorul auto este mereu în centrul atenției. Un element de noutate pe care îl aduce Noul BMW CONCEPT i4 este display-ul curbat. Informațiile prezentate anterior pe display-ul de informații și pe Control Display, sunt acum prezentate într-un singur ecran curbat, orientat spre conducătorul auto. Ecranul include funcția touch pentru mai multă utilitate și pentru a sublinia încă o dată stilul avangardist al habitaclului.

Ornamentele interioare au accente de bronz-auriu și elemente cromate, care pun și mai bine în evidență simplificarea modului de aranjare al elementelor de control. Panoul și butoanele de control sunt îmbrăcate în cristal, caracterul acestui automobil fiind unul de înaltă clasă.

Noul BMW CONCEPT i4 este primul model de serie complet electric din segmentul mediu premium al BMW. Acesta reprezintă simbolul unei noi generații și este destinat producției începând cu 2021.

Surse: bmw.ro; electric.guide

0 replies on “BMW CONCEPT i4. Primul model Gran Coupe complet electric”