FUNCȚII ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRI NOI PENTRU APLICAȚIA MY BMW

6

Aplicaţiile My BMW/MINI totalizează acum 4 milioane de utilizatori în întreaga lume. Dezvoltare suplimentară a aplicaţiei My BMW într-un canal de informaţii. Actualizările din mai şi iulie 2021 aduc o varietate mai mare de funcţii pentru beneficii şi conţinut suplimentare pentru clienţi.

De când a fost lansată în iulie 2020, aplicaţia My BMW s-a impus, în 46 de ţări de pe cinci continente, ca o interfaţă universală care permite o comunicare perfectă între conducători, automobile şi lumea lor digitală. Aplicaţia poate fi descărcată de pe App Store şi Google Play în România şi este localizată în limba română. Aplicaţia My BMW oferă atât o interfaţă directă între conducător şi automobilul său, cât şi un canal de comunicare cu dealerii BMW şi marca BMW. De exemplu, aplicaţia My BMW permite accesarea clară a informaţiilor despre starea automobilului şi trimiterea adreselor de destinaţie de pe un smartphone către sistemul de navigaţie al automobilului. În funcţie de specificaţiile automobilului, pot fi accesate şi funcţii de la distanţă, cum ar fi blocarea şi deblocarea uşilor, claxonarea de la distanţă şi Remote 3D View (ultima funcţie nu este încă disponibilă în România).

În plus, aplicaţia My BMW avertizează clientul atunci când este necesară introducerea automobilului în service şi îi permite să contacteze direct un atelier de service BMW autorizat şi să efectueze o programare on-line.

De asemenea, aplicaţia My BMW a fost extinsă pentru a include noua zonă Explore BMW. Aici, utilizatorul primeşte în mod regulat conţinut exclusiv din universul BMW, de exemplu despre produse noi, inovaţii, subiecte de design şi evenimente, precum şi sfaturi şi trucuri pentru mobilitatea de zi cu zi. Au fost adăugate şi funcţii specifice pentru automobilele electrificate.

Aplicaţia My BMW este disponibilă pentru sistemele de operare Apple iOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit din Apple App Store şi Google Play Store. Aplicaţia BMW Connected a expirat la 30 iunie 2021 şi a fost înlocuită de aplicaţia My BMW.

Iată câteva dintre îmbunătățirile aduse aplicației My BMW:

Un nou stil de hartă, care include îmbunătăţiri funcţionale suplimentare pentru afişarea hărţii de navigaţie. Integrarea planificării predictive a traseului, care arată în timp real traficul pe ruta planificată şi permite compararea preţurilor la combustibil. (Din mai 2021)

Noile caracteristici includ, de asemenea, vizualizarea funcţiei de climatizare la distanţă. De acum, funcţiile programate (ventilaţie, aer condiţionat sau încălzire) şi timpul lor rămas sunt afişate în aplicaţia My BMW. (din iulie 2021)

De asemenea, o nouă funcţie permite programarea fără contact şi rezervarea programărilor de service în afara orelor de program ale dealerului. Aplicaţia My BMW aminteşte utilizatorului de programări şi oferă, de asemenea, opţiunea de plată online. Această funcţie este un alt pas important în furnizarea de servicii fără contact. (Din iulie 2021)

Video Service Personalizat creşte transparenţa şi oferă mai multe informaţii despre starea automobilului fără a fi nevoie ca clientul să fie prezent. Un videoclip personalizat al automobilului clientului este înregistrat de consilierii de service şi arată rezultatul unei verificări a automobilului – de exemplu, uzura anvelopelor şi a plăcuţelor de frână. Clienţii pot folosi videoclipurile pentru a decide ce activitate doresc să se efectueze dincolo de service-ul obişnuit. Această funcţie nu este disponibilă în SUA, Canada şi China. (Din mai 2021 – în România integrat sub forma serviciului Smart Video Communication deja din 2019.)

Cu noua zonă Explore BMW, aplicaţia My BMW invită acum utilizatorii din 26 de ţări să verifice în mod regulat conţinut editorial actualizat şi atrăgător din tot universul BMW. Spectrul larg de subiecte care acoperă fiecare aspect al mărcii şi al mobilităţii include iniţial Produse Noi, Design, Arte & Cultură şi Inovaţii, fiind disponibile şi articole „How to” despre anumite funcţii şi produse. Explore BMW este disponibilă din mai 2021, iar partajarea conţinutului este posibilă din iulie 2021.

Clienţii pot adăuga un card de debit la opţiunile de plată şi, astfel, pot economisi timp la efectuarea plăţilor lunare (începând cu mai 2021, disponibil doar în SUA).

În plus, aplicația My BMW vine cu funcții noi și pentru automobilele electrificate nefiind încă disponibile în România, să descoperim câteva dintre ele:

Zona de încărcare – furnizată special pentru proprietarii de automobile electrificate (fie cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, fie complet electrice) – din noua aplicaţie My BMW conţine tot ce trebuie să ştiţi despre funcţiile de încărcare. Integrează informaţii prezentate clar, pe scurt, despre activitatea de încărcare, tarifele în curs, Scan & Charge şi controlul setărilor de încărcare şi climatizare. (Din mai 2021)

BMW Points oferă o multitudine de actualizări de funcţii suplimentare:

Acumulează puncte prin încărcare: automobilul trebuie încărcat de 20 de ori pe lună şi încărcat cel puţin 15 minute de fiecare dată.

Acumulează puncte prin condus: punctele sunt colectate pentru kilometri parcurşi cu energie electrică şi pentru fiecare kilometru parcurs cu energie electrică într-o zonă eDrive.

Valorifică punctele: voucherele pot fi valorificate prin BMW Charging.

Sumarul My Activity: arată punctele colectate, numărul de kilometri parcurşi cu energie electrică în interiorul şi exteriorul zonelor eDrive şi numărul de kilometri parcurşi prin puterea motorului termic. Cifrele distanţei sunt afişate în km şi%. Informaţiile acoperă o anumită perioadă de timp (săptămâna aceasta/săptămâna trecută).

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

sursa: bmwblog

3 replies on “FUNCȚII ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRI NOI PENTRU APLICAȚIA MY BMW”

Comments are closed.