Avangardă pentru toate simţurile – Audi A6 Limuzină.

6

     Când designul întâlneşte eficienţa şi sportivitatea se îmbină cu rafinamentul. Când inovaţia şi precizia merg mână în mână şi eleganţa progresistă se simte în fiecare linie. Când forma şi funcţia se contopesc şi avansul domină în toate. Atunci, clasa business se ridică la un nou standard: Audi A6 Limuzină. Şi mai atletic. Mai impunător.

        Cu o personalitate inconfundabilă. Din orice perspectivă.

      De la grila Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv şi până la farurile suple: privită din faţă, limuzina A6 impresionează încă de la prima privire, grație alurii sale progresiste. Linia accentuată a umerilor, devine şi mai proeminentă deasupra pasajelor roţilor, evidenţiind genele moştenite încă de la modelul quattro originar. Oglinzile exterioare sunt aşezate sportiv pe panourile portierelor. Iar linia fluidă a plafonului, specifică modelelor coupe, se încheie cu eleganţă în secţiunea posterioară tridimensională, cu decorul caracteristic cu aspect de aluminiu.

     

           Lumină de avangardă. Design expresiv.

     Farurile opţionale HD Matrix LED cu lumini de semnalizare dinamice impresionează din două puncte de vedere, oferind şoferului iluminarea optimă a drumului, fără a deranja participanții la trafic ce vin din sens opus şi, pe de altă parte, conferind maşinii lăţime vizuală adiţională când este privită din faţă, deoarece blocurile optice au un design alungit specific.

      Iluminarea ambientală

Pachetul opţional de iluminare ambientală Kontur creează o atmosferă plăcută şi unică în interiorul limuzinei A6, accentuând ambianţa fascinantă şi totodată confortabilă de care se bucură toţi ocupanţii maşinii. Benzile luminoase precise accentuează astfel panoul de instrumente şi consola centrală, dar şi alte elemente de design. Pentru culoarea luminii puteţi alege dintre 30 de nuanţe, iar intensitatea poate fi reglată cursiv, după cum preferă fiecare, fără trepte predefinite.

      Design minimalist. Confort maxim la utilizare.

      Ecranul tactil opţional HD MMI High cu touch response în variante de 10,1 sau 8,6 inchi se integrează armonios în planşa de bord rafinată. Poate fi completat cu afişajul opţional Audi virtual cockpit cu diagonala de 12,3 inchi. Profilul fiecărui şofer poate fi personalizat datorită numeroaselor setări ce pot fi ajustate pe placul fiecăruia. Sistemul permite salvarea profilurilor astfel individualizate pentru până la şapte utilizatori diferiţi. Funcţiile centrale ale automobilului pot fi rearanjate pe ecranul MMI în poziţia dorită, prin drag-and-drop, la fel ca la smartphone-uri. Totul este flexibil, confortabil şi mai ales simplu.

      Inteligenţă implementată inteligent

     Viitorul a sosit. Aici. Acum. Îmbinarea perfectă a senzorilor, a camerelor video şi algoritmilor recunoaşte şi evaluează situaţia curentă, vă asistă când doriţi asistenţă şi intervine când nu se mai poate altfel. Haideţi cu noi pe drumul spre condusul autonom. Destinaţia este tot mai aproape!

       

       Cu toate motoarele înainte

     La lansarea pe piaţa europeană, A6 Limuzină va oferi spre alegere două motoare diesel cu putere mare. Este vorba de cele două motoare cu şase cilindri 45 TDI quattro 170 kW (231 CP) (consum combustibil mixt în l/100 km: 5,8-5,5*; emisii de CO₂ mixte în g/km: 150-142*) şi 50 TDI quattro 210 kW (286 CP) (consum combustibil mixt în l/100 km: 5,8-5,5*; emisii de CO₂ mixte în g/km: 150-142*). Toate motorizările dispun de tehnologie micro-hibridă.

     Agilitate mai accentuată. Manevrabilitate mai rafinată.    Sportivitate avansată.

      Direcţia progresivă inclusă în dotarea standard asigură agilitate şi precizie, graţie raportului sportiv la care este setată. Iar în combinaţie cu direcţia integrală opţională, manevrabilitatea şi agilitatea sportivă sunt accentuate şi mai pregnant. Jantele opţionale de 21 de inchi subliniază alura atletică a maşinii şi optimizează totodată confortul fonic.


          

       La fiecare generaţie cu un pas înainte. De opt generaţii.

        Inovatii avangardiste. Digitalizare avansată. Cu un concept de operare din viitor, interconectare avansată şi o ofertă bogată de sisteme de asistenţă a şoferului. Pentru mai multă siguranţă. Mai mult confort. Şi pentru noi repere în clasa premium. Iată ce ne asumăm. Iată ce ne pune în mişcare. Iată ce înseamnă A6 Limuzină la a opta generaţie.

     Iată imagini mai jos cu Evenimentul de Lansare din noiembrie 2018:

Pentru o configurație personalizată, consilierii de vânzări APAN Automobile Audi Galați vă invită în showroom sau puteți trimite solicitări la adresa de mail vanzari.audi@apan.ro

0 replies on “Avangardă pentru toate simţurile – Audi A6 Limuzină.”