Noul Tiguan va fi disponibil în curând pentru configurare

4

                 

     Volkswagen lansează pre-vânzările noului Tiguan imediat după premiera mondială. Cel mai vândut model al mărcii Volkswagen nu va avea acum doar un design exterior mai clar, vehiculul va veni, de asemenea, cu o serie de inovații tehnice: diferitele opțiuni ale motorului au o serie de inovații durabile. Noile sisteme de control și asistență garantează și mai mult confort, iar Tiguan aduce o gamă largă de servicii și funcții bazate pe online, datorită viitoarei generații de sistem Infotainment (MIB3). Patru combinații de motoare și cutii de viteze sunt disponibile inițial pentru a comanda noul Tiguan, prețul modelului de intrare pentru Tiguan (motorul 1,5 l TSI care generează 96 kW / 130 CP cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte) fiind comunicat în curând în România.

      Gama actuală de produse Tiguan se bazează pe patru linii de echipare. Versiunea de bază Tiguan include elemente cum ar fi jante din aliaj de 17 inch Montana, faruri LED, volan multifuncțional din piele, afișaj multifuncțional Premium, sistem proactiv de protecție a ocupanților în combinație cu asistența din față și noul sistem MIB3 de generare a sistemului de infotainment radio Compoziție (cu opt difuzoare). Deasupra acestui lucru se află linia de specificații „Life”. Cele două linii de vârf din noul Tiguan sunt „Elegance” și „R-Line”. Liniile de echipare mai sofisticate includ funcții suplimentare, precum și sisteme de asistență și comoditate, ca standard pentru a oferi Tiguanului un aspect elegant (Elegance) sau mai sportiv (R-Line). Noi sisteme de asistență, cum ar fi Travel Assist, datorită cărora Tiguan oferă o conducere asistată până la viteze de 210 km / h, oferă un plus de confort și sunt disponibile în mod opțional. Tiguan poate fi, de asemenea, modernizat cu numeroase echipamente opționale, cum ar fi înclinarea și glisarea trapa panoramică sau brațul de remorcare. Vehiculul este întotdeauna conectat online datorită celei mai recente generații de sistem MOT3 Infotainment.

     Încă de la început sunt disponibile patru combinații de motoare și cutii de viteze: două motoare pe benzină, 1,5 TSI care generează 96 kW / 130 CP cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau un motor de 1,5 TSI suplimentar cu o putere de 110 kW / 150 CP ( cutie de viteze manuală în 6 trepte sau cutie de viteze automată cu 7 trepte (DSG). Un motor TDI de 2,0 l care generează 110 kW / 150 CP, cu cutie de viteze automată cu 7 trepte și tracțiune integrală 4Motion va suplimenta, de asemenea, gama motorului la lansarea comenzii. Motorul TDI deosebit de popular din Tiguan a fost echipat acum cu două sisteme separate de injecție AdBlue separate și convertoare catalitice SCR. Datorită acestei tehnologii de dozare dublă, Volkswagen reduce în consecință oxizii de azot (NOx) în comparație cu vehiculul anterior. Toate modelele noi Tiguan echipate cu motoare TSI și TDI îndeplinesc cerințele standardului de emisii Euro 6d. În plus, toate aceste modele – indiferent dacă sunt pe benzină sau motorină – sunt echipate cu un filtru de particule.

     Volkswagen va lansa treptat mai multe variante de motoare, cutii de viteze și modele pe piață în următoarele luni, pe lângă variantele menționate mai sus.

     Tiguan este o parte fermă din gama de produse a Volkswagen începând din 2007. Modelul compact SUV a evoluat rapid de la marca nou-venită la marca Volkswagen și modelul cu cel mai mare succes al Volkswagen Group. Tiguan este printre cele mai populare SUV-uri din lume și cel mai de succes SUV din Europa cu peste șase milioane de vehicule produse din 2007. Volkswagen deschide acum următorul capitol din povestea de succes a Tiguan, cu o actualizare tehnică și vizuală completă.

     Pentru a fi primul care primește o ofertă personalizată cu Noul Tiguan ne poți lăsa datele la care dorești să fii contactat la adresa de mail contact@apanautomobile.ro și un Consilier Vânzări APAN Automobile Volkswagen vă va răspunde.

0 replies on “Noul Tiguan va fi disponibil în curând pentru configurare”