NOUL RENAULT KANGOO VAN CÂȘTIGĂ PREMIUL INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2022

5

• Noul Renault Kangoo Van a fost ales International Van of the Year (IVOTY) 2022 de către un juriu format din 24 de jurnalişti europeni

• Cea mai recentă furgonetă inovatoare de la Renault a fost recunoscută drept cel mai bun LCV dintre cele 14 vehicule ușoare lansate în ultimele 12 luni

• Cu sistemul „Open Sesame by Renault” care permite un acces lateral de 1,45 metri, Noul Kangoo Van se mândrește cu o inovație care atrage atentia, pe cât de utilă, pe atât de inteligentă

• Noul Kangoo Van este fabricat la fabrica Renault Maubeuge, locul în care excelența a devenit o marcă înregistrată.

În cadrul galei Salonului Auto Solutrans de la Lyon, domnul Jarlath Sweeney, președintele juriului IVOTY i-a înmânat lui Mark Sutcliffe, LCV Business Unit, Renault Group, premiul Internațional Van of the Year 2022 pentru Noul Kangoo Van. Juriul paneuropean, format din 24 de jurnalişti de top specializaţi în vehicule comerciale, industriale şi de transport, a plasat cel mai nou van Renault în faţa celor 14 vehicule utilitare uşoare apartinand celor 11 mărci diferite care au fost lansate în ultimele luni. Pentru juriul IVOTY, principalul criteriu pentru premiul Internațional Van of the Year este contribuția vehiculelor la standardele de eficiență, siguranță, durabilitate și mediu ale sectorului vehiculelor utilitare ușoare.

Este pentru a 4-a oară când un vehicul comercial Renault câștigă premiul IVOTY: Master (1998), Trafic (2002) și Kangoo Z.E. (2012)

NOUL KANGOO VAN, FURGONETA INOVATOARE

Noul Kangoo Van se adresează în principal flotelor, comercianților și proprietarilor de afaceri cu cerințe ridicate, care caută un vehicul personalizat și echipat cu cele mai recente tehnologii și inovații pentru a se potrivi nevoilor lor de business. Furgoneta inovatoare, cu un stil atletic și dinamic, prezintă:

• Încărcare ușoară cu inovația revoluționară cunoscută sub numele de „Open Sesame by Renault”; cu montantul B eliminat, are acum cel mai mare acces pe partea dreaptă de pe piață, cu o deschidere a ușii care se întinde pe 1,45 metri. La fel și „Easy Inside Rack”, un suport interior retractabil pentru a depozita în siguranță și la înălțime obiecte lungi, pentru o mai bună utilizare a spațiului principal de depozitare.

• Cele mai bune caracteristici din clasă, versiunea standard având o capacitate de stocare de până la 3,9 m3 , o sarcină utilă maximă de 600 kg care poate fi mărită la 800 kg, opțional, și o capacitate de remorcare de 1 500 kg.

• Un interior modern, rafinat și ergonomic, cu un confort termic și acustic îmbunătățit, spațiu de stocare de 60 L și scaune opționale pentru până la trei adulți în cabină. Această configurație oferă posibilitatea de a transforma cabina într-un adevărat birou mobil prin rabatarea spătarului central.

• Conectivitate de ultimă generație cu noul sistem multimedia Renault EASY LINK cu afișaj de 8’’, stație de andocare inteligentă pentru smartphone, încărcător wireless de 15 W, card Renault hands-free pentru acces ușor și sigur, precum și două USB și două prize de 12 volți.

12 sisteme de asistență (ADAS) de ultimă generație, inclusiv asistență permanentă pentru vedere în spate (Rear View Assist), frânare activă de urgență (Active Emergency Braking), asistență la balansarea remorcii (Trailer Swing Assist) și asistență pe autostradă și însoțitor de drum (Autoway and Trafic Companion), care reunește Cruise Control adaptiv cu asistența pentru menținerea benzii de rulare (Lane Keeping Assist).

• O gamă de motoare eficiente 1.3 TCe pe benzină și 1.5 Blue dCi diesel, disponibile cu o cutie de viteze manuala în 6 trepte sau automata EDC cu 7 trepte, precum și două motoare Ecoleader cu un consum de combustibil limitat la 4,8 L/100 km și 6,1 L/100 km pe motorină, respectiv benzină.

Noul Kangoo Van va fi disponibil și în versiune electrică din primăvara anului 2022, iar in versiunea lungă, mai târziu.

FABRICA MAUBEUGE, CENTRU DE EXCELENȚĂ

Din 1997, fabrica Renault din Maubeuge, în nordul Franței, este locul de producție emblematic pentru Kangoo. Într-un efort de a industrializa producția de vehicule utilitare și minivan Kangoo, precum și de vehicule de la mărcile partenere Mercedes-Benz și Nissan și pentru a garanta cea mai înaltă calitate a producției posibile, Renault a investit 450 de milioane de euro pentru a transforma fabrica: o nouă linie de presă High Speed XXL concepută pentru ștanțarea pieselor foarte mari, 630 de roboți de tablă noi, roboți noi de aplicare și o nouă linie de control a calității vopselei, modernizarea instalațiilor de asamblare cu aprovizionare cu piese full-kitting (Metoda full-kitting face posibilă sortarea și transportul pieselor până la marginea liniei, în mod automat, folosind cărucioare ghidate cu sârmă ) și o nouă linie de finisare. Fabrica a fost echipată și cu un nou atelier de asamblare a bateriilor pentru a se pregăti pentru sosirea modelului electric al noului Kangoo Van, care urmează să fie vândut începând cu primăvara anului 2022.

RENAULT KANGOO, O ADEVĂRATĂ POVESTE DE SUCCES

De la lansarea sa în 1997, Renault a produs 4,3 milioane de Kangoo la nivel mondial, atât în versiunea pentru pasageri, cât și în versiunea de vehicul utilitar, de-a lungul a trei generații. Având Maubeuge ca principală unitate de producție, Kangoo a fost fabricat și la fabrica Santa Isabel din Córdoba, Argentina

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, sau Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

0 replies on “NOUL RENAULT KANGOO VAN CÂȘTIGĂ PREMIUL INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2022”