KANGOO TRECE TESTUL EURO NCAP 2021 CU SUCCESS

2

La vânzare din iunie 2021, Noul Kangoo răspunde nevoilor familiilor și grupurilor dinamice, oferind spațiu, volum și modularitate. Pentru că siguranța este prioritară, vehicului are o structură de caroserie întărită, noi mijloace de conducere și airbag-uri pentru toți pasagerii. Noul Kangoo primește 4 stele la testele Euro NCAP, bazate pe protocolul strict 2020. Un scor care plasează cel mai recent combispace al Renault la cel mai bun nivel din segment.

PROTECȚIE PASAGERI ÎMBUNĂTĂȚITĂ, OPTIMĂ PENTRU COPII

Noul Kangoo se remarcă prin cele șase airbag-uri, pretensionarea centurii de siguranță cu sistemul de limitare a forței și cele trei puncte de ancorare Isofix ale scaunelor, față și spate. Euro NCAP evaluează stabilitatea structurii cabinei și protecția bună a ocupanților în timpul testelor de impact. Pentru manechinele de 6 și 10 ani, protecția este optimă în toate zonele corpului. Noul Kangoo obține cel mai mare scor din categorie.

CREȘTEREA SIGURANȚEI PENTRU TOȚI PARTICIPANȚII LA TRAFIC

În ceea ce privește echipamentul de siguranță activă, Euro NCAP pune accent pe eficacitatea frânării active de urgență (Active Emergency Braking) pentru bicicliști, pietoni și vehicule, atât ziua, cât și noaptea, prin avertizarea șoferului cu privire la riscul de coliziune. De asemenea, evidențiază utilitatea echipamentelor noi, cum ar fi asistența la păstrarea benzii de circulație (Lane Keeping Assist) și avertizarea de viteză cu recunoașterea semnelor de circulație (Speed Warning with Traffic Sign Recognition), pe lângă controlul vitezei de croazieră și limitatorul de viteză cu frânare la vale (Cruise Control and Speed Limiter (with Hill-Descent Control)).


Cu noul Kangoo, Renault oferă cele mai noi echipamente standard pentru protecție sporită atât ocupanților, cât și celorlalți participanți la trafic.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, sau Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

One reply on “KANGOO TRECE TESTUL EURO NCAP 2021 CU SUCCESS”

Comments are closed.