Renault dezvăluie Noul MEGANE şi MEGANE E-TECH Plug-in

5

  • Pionier și expert în vehicule electrice de mai bine de 10 ani, Renault oferă un motor hibrid reîncărcabil: noul Megane E-TECH plug-in pentru o experiență de conducere unică.
  • Renault reînnoiește întreaga gama Megane: Hatchback, Estate, R.S. Line, R.S. şi R.S. TROPHY. 
  • Noul Megane va fi disponibil în România în a doua parte a anului.

Noul Megane își reînnoiește gama sa emblematică: 7 milioane de unități şi patru generații diferite au fost vândute în întreaga lume din 1995.

Noul MEGANE: mai multă tehnologie

Noul Megane oferă un cockpit regândit și modernizat. Dispune de un nou ecran multimedia de 9,3”, de un tablou de bord de 10,2” și beneficiază de toate caracteristicile sistemului multimedia Renault EASY LINK. Funcționalitatea sistemului este inspirată de utilizarea smartphone-ului, mizând pe ergonomie șifuncționalitate. Pentru a îmbunătăți siguranța și confortul, un număr important de sisteme de asistență la condus însoțesc modelul de segment C. Printre acestea se numără Asistentul în trafic și pe autostradă, un sistem autonom de nivel 2.


Noul Megane câștigă în eleganță și rafinament, introducând în special noile faruri LED Pure Vision care îmbunătățesc vizibilitatea și confortul în timpul călătoriilor. Noul model își consolidează astfel designul și liniile dinamice care i-au asigurat succesul.

Noul MEGANE E-TECH Plug-in: un motor hibrid reîncărcabil pentru o experiență unică la volan

Pionier și expert în mobilitatea electrică, Renault propune pe Noul Megane un motor hibrid E-TECH Plug-in de 160 CP. Modelul de segment C profită de o nouă tehnologie centrată pe recuperarea de energie și inspirată direct de know-how-ul mărcii în Formula 1.

Tehnologia E-TECH Plug-in a fost dezvoltată de echipa de ingineri Renault și a făcut obiectul a peste 150 de brevete. Aceasta utilizează elemente proiectate în cadrul Alianței, cum ar fi noua generație de 1,6 litri cu 4 cilindri pe benzină, însoțită de două motoare electrice și o cutie de viteze inovatoaremultimode. Această transmisie fără ambreiaj are o performanță excelentă, în timp ce modificarea este abia vizibilă.

Cu bateria sa de 9,8 kWh (400V), Noul Megane E-TECH plug-in poate funcționa 100% electric până la 135 km / h. Eficiența sistemului său de gestionare a energiei îi permite să afișeze o autonomie de până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP, fără a folosi motorul termic.

Noul Megane E-TECH plug-in demonstrează astfel versatilitatea sa. Acesta poate funcționa fără a consuma combustibil în călătoriile zilnice și este perfect pentru călătoriile pe distante mai lungi, în weekend sau în vacanță. Indiferent de starea de încărcare a bateriei, Noul Megane E-TECH Plug-in profită de avantajele majore ale sistemului hibrid E-TECH: utilizarea sistematică a motorului electric la pornire pentru o reactivitate mai bună și un consum redus.

Disponibil la lansare pe Noul Megane Estate motorul E-TECH Plug-in va fi, de asemenea, oferit ulterior pe versiunea hatchback.

Noul MEGANE R.S. Line: o nouă interpretare a design-ului

Versiunea R.S. Line își face apariția în familia Megane pentru a înlocui vechea echipare GT Line. Cu un conținut mai bogat, linia R.S. Line reprezintă mai mult decât o simplă schimbare de nume. Atât design-ul exterior, cât și cel interior, adoptă un aspect mai sportiv pentru a satisface așteptările unui număr cât mai mare de clienți care doresc o diferențiere puternică printr-un design dinamic.

Noul MEGANE R.S.: etalon de sportivitate

Versiunile sportive ale lui Megane, sub badge-ul R.S., si-au câștigat recunoașterea drept modele de referință, în special R.S. TROPHY-R care a obținut un nou record în 2019 pe faimosul circuit Nürburgring.

Pentru reînnoirea sa, Noul Megane R.S. adoptă o gamă centrată pe un singur motor 1.8 turbo cu injecție directă de 300 CP (220 kW), ca pe versiunea TROPHY. Acest motor rezultat din sinergiile Alianței este prezent și pe Alpine A110. De asemenea, cuplul crește pentru a ajunge la 420 Nm (+30 Nm) pe cutia de viteze EDC și 400 Nm pe cutia de viteze manuală. Acest câștig de putere se traduce printr-o accelerație mai bună, inclusiv la turații mari, în timp ce cuplul – unul dintre cele mai bune din categorie – asigură bucuria şi plăcerea de o conduce.

Șasiul Sport 4CONTROL oferă agilitate maximă în virajele strânse și stabilitate în curbele rapide. Un nou monitor R.S. poate afișa în timp real numeroși parametri ai vehiculului.

Noul MEGANE R.S. TROPHY: pentru și mai multă sportivitate

Un reper pentru performanțele foarte înalte, New Megane R.S. TROPHY este proiectat pentru circuit. Acesta se deosebește de versiunea de serie în special prin șasiul său Cup, care devine exclusiv pentru acesta, asociat cu motorul 1.8 turbo de 300 de cai putere. Șasiul Cup oferă un diferențial mecanicTorsen® cu alunecare limitată care sporește precizia în viraje şi tracțiunea la ieșirea din curbe. Dispune de amortizoare și suspensii a căror rigiditate a fost crescută cu 25% și, respectiv, cu 30%, iar bara anti ruliu are o setare modificată cu 10% comparativ cu Megane R.S.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, sau Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

0 replies on “Renault dezvăluie Noul MEGANE şi MEGANE E-TECH Plug-in”