APAN Top Selection București. Ne-am luat jucăriile și… ne-am mutat

3

“Ne-am luat jucăriile și ne-am mutat!” Așa am putea descrie cel mai bine noua aventură a APAN Top Selection în București. Cu un slogan care ne aduce aminte că “Copii suntem tot timpul, doar jucăriile se schimbă”, ne pregătim să întâmpinăm clienții într-o nouă locație. Un spațiu primitor în care vor fi expuse mașini rulate premium, dar și mașini aduse pe comandă ce urmează a fi livrate clienților noștri.

Echipa noastră e aici să te ajute să alegi mașina potrivită, cu care să fii #MereuînMișcare. Îți vom prezenta mașinile expuse, vei afla toate informațiile necesare și îți vom oferi consiliere pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie.

Și pentru că ne place să facem lucrurile și mai interesante, am organizat un concurs special pentru a sărbători mutarea noastră. Detaliile concursului le găsești pe pagina noastră de Facebook. Te invităm să participi la giveaway, să ne spui care este adresa completă a noii locații APAN Top Selection, pentru a avea șansa de a câștiga o boxă portabilă premium.

Noua locație APAN Top Selection din București e mai mult decât un showroom auto. E un loc unde fiecare vizită e o experiență plăcută, unde oamenii sunt gata să te ajute în a găsi partenerul potrivit pentru a fi #MereuînMișcare.

Mutarea APAN Top Selection în noua locație din București reprezintă un pas important în evoluția brandului și o veste extraordinară pentru iubitorii de mașini premium. Rămâi alături de noi pentru a afla detalii inedite legate de marea deschidere oficială a noii locații. Până atunci îți dorim Spor în toate!

Lasă un comentariu...