Primul Volkswagen ID.Buzz Cargo carosat frigorific

2

Cu o izolatie atent realizata de specialisti, furgoneta a fost deja livrata prin APAN Automobile.

Clientul nostru se va bucura de o inovatie captivanta care il va ajuta sa transporte prajituri, torturi, carne sau lactate, fara griji, la temperaturi cuprinse intre 0-4 grade.

Detine un spatiu generos. Un volum de incarcare de pana la 3 m3 si sarcina utila de aprox. 500 kg care promite un transport usor si eficient!

Aceasta respecta cu desavarsire normele europene privind poluarea. Sustenabilitatea este cuvantul cheie atunci cand vorbim despre ID Buzz Cargo. Nu produce emisii de carbon caci este alimentat de un motor full electric cu o autonomie de peste 400 km si timp de incarcare redus. Poate ajunge de la 5 pana la 80% in doar 30 de min; iar designul sau deosebit este pus in valoare prin utilizarea materialelor reciclate.

Stiati ca aceste caracteristici faciliteaza accesarea de fonduri europene in scopul achizitionarii ? Il face o optiune financiar inteligenta si responsabila.

Are un bord spectaculos. Nu v-ati fi gandit ca o furgoneta poate fi atat de avansata si digitala: Ecran tactil, App connect, comanda vocala si sisteme de asistenta pentru sofer.

Transportati produsele in conditii optime cu ID Buzz Cargo, carosat frigorific!

Reprezentanța Volkswagen APAN Automobile: Brăila, DN22 B, KM4.

Telefon: 0339401701

E-mail: contact@apanautomobile.ro

Facebook/Instagram: APAN Automobile Volkswagen

Lasă un comentariu...