2021, HERE WE ARE!

3

Te salutăm,

Sperăm să te găsim bine, sănătos în 2021!
Pregătim ceva foarte interesant pentru cei care își fac planurile pentru 2021 în această perioadă.         
Începem Noul Deceniu cu proiecte și planuri ambițioase pentru 2021. Multe sunt inspirate din deservirea și colaborarea de până acum cu peste 3000 de clienți cărora le mulțumim pentru încrederea acordată. Îți transmitem acest mesaj la început de an cu 2 idei.

Prima este despre ce ne angajăm să facem noi ca echipă pentru a oferi servicii mereu mai bune. Urmăm misiunea de A Livra Bucurie și Chiar Mai Mult și de a consolida Încrederea în ceea ce primești de la echipa APAN Motors.  Atât echipa de vânzări cât și cea de mentenanță evoluează an de an pentru a menține bucuria #MereuÎnMișcare
Este perioada în care strategiile și planurile conduc experiența și atenția noastră către noi orizonturi provocate de dorința de a fi mai buni în fața publicului țintă, a clienților, pentru tine. Știm că această orientare ne conduce apoi către atingerea rezultatelor cantitative necesare oricărei afaceri.

Știm de asemenea că o mare majoritate a clienților noștri proiectează chiar în această perioadă achizițiile importante pe care doresc să le facă pe parcursul anului.

Rezoluțiile, planurile ne ghidează atenția către reușită, ne aduc soluții sau chiar context favorabil atunci când suntem conectați cu ceea ce ne dorim. Nu credem în noroc sau întâmplare. Credem în abilități, talent construit și slefuit, inspirație continuată de acțiune, planuri și din nou acțiune. De aceea, te provocăm să faci acum ceva mai mult decât să proiectezi. Dacă te gândești ca în 2021 să te recompesensezi, să te înnoiești, să faci ceva pentru tine sau pentru mobilitatea ta, uite ce pregătim.

Ideea este că nu rezervi nicio mașină, nu plătești avans pentru nimic ci doar activezi un avantaj disponibil până la 31.01.2021. Un pachet de servicii de 3000 Euro pe care îl vei atașa oricând pe parcursul anului 2021 unei mașini noi din Oferta BMW APAN Motors.

Să zicem că va fi un Early Booking fără avans în care rezervi un avantaj în servicii de valoare ce nu poate fi neglijată, chiar și în cazul achiziției unei mașini valoaroase. Proiectul este 80% realizat și suntem peste 10 oameni care lucrăm pentru asta din Noiembrie 2020 (marketing, IT, sales). Recunoaștem că o parte din noi au fost puși pe pauza cu confirmare Covid și simptome urâte. Dar ne revenim, reluăm lucrul și te vom ține la curent cu ce urmează să se întâmple.

Totul va avea loc până la 31.01.2021. Până atunci vei putea aplica în Campania Early Booking.

Avantajul în servicii pe care îl vei putea activa va fi de aprox. 3000 Euro. Va fi online, într-o interfață nouă și îți vom prezenta peste câteva zile noutăți în acest proiect.

Ce poți să faci acum?


Dacă ți-ai proiectat o nouă achiziție în 2021, mașină nouă sau rulată, buy back, finanțare, lasă un comentariu cu mesajul:   

DA
2021 Va fi Anul Meu Extraordinar! Vreau o nouă mașină! Sau dacă nu îți dorești, spune-ne pur și simplu: 

NU
. Important este să alegi. Mintea ne ghidează acțiunile atunci când avem un răspuns clar.


Cum să fie: DA sau NU?
Să ai un 2021 extraordinar și să te simți extraodinar!


Echipa APAN Motors
Ștefan Podaru
Antrenor de Echipă

0 replies on “2021, HERE WE ARE!”