Inovație, dinamică, performanță: Audi test drive.

2

Accelerație, motor turat și libertatea de a avea control. Atunci când vrei să simți cu adevărat puterea unui automobil al cărei performanțe se regăsesc în fiecare detaliu de proiectare, un test drive este cea mai bună alegere. Din momentul în care ai decis ca Audi să îți fie partener de drum, vei rămâne impresionat de confortul unic, performanțele de excepție și de siguranța pe care o stăpânești de fiecare dată când conduci un Audi.

Testează noile experiențe Audi.

O nouă eră, o nouă experiență de condus. Proiectele derulate în prezent de Audi presupun crearea unor experiențe personale alături de automobile puternice, gata echipate să îți satisfacă cele mai înalte standarde, printre care enumerăm: Q8 Sportback S line 55 e-tron quattro, e-tron GT, A8, A6 Sport, RS6 Avant quattro, RSQ8 TFSI quattro, Q4 SB 50 e-tron quattro.

Dacă esti pasionat de racing sau îți dorești să ai parte de provăcări inedite, te poți înscrie lăsându-ți datele de contact la adresa de mailvanzari.audi@apan.ro

Află mai multe detalii la ShowroomAPAN Automobile Audi din Galați, Strada Brăilei, nr.269 sau la numărul de telefon 0236440001.

Simte noua experiență Audi!

Tags: Audi Driving Experience, Audi Roadshow, Audi experience,  FutureIsAnAttitude, Audi Galati, Audi Braila, APAN Audi, e-tron, quattro, Sportback

Lasă un comentariu...