Volkswagen ID.3 – Cea mai sigură mașină în urma testelor NCAP

1

        Șapte mașini noi au fost evaluate cu strictețe de Organizația de siguranță Euro NCAP în cadrul celui mai recent regim de testare. Este ID.3 suficient de bun pentru a intra în lista celor mai sigure 10 mașini?

    Au existat o mulțime de laude care au condus la lansarea noilor hatchback-uri electrice a familiei Volkswagen, dar atât testele noastre rutiere, cât și testele de impact ale Euro NCAP au arătat că merită să așteptăm. De fapt, ID.3 este cea mai sigură mașină care a trecut încă prin cele mai solicitante teste din 2020. Testerii au lăudat structura dură a autovehiculului și restricțiile pentru protecția ocupanților într-un accident. Includerea ca standard a AEB, un sistem avansat de apeluri electronice și un sistem care aplică pauzele mașinii după un accident, toate combinate fac din acesta unul dintre cei mai buni performeri din 2020.

  • Protecția ocupanților adulți 87%
  • Protecția ocupanților copiilor 89%
  • Protecția pietonilor 71%
  • Asistență de siguranță 88%

Punctaj total Euro NCAP 335/400

     Vă invităm în showroomul APAN Automovile Volkswagen din Brăila la un test-drive cu noul ID.3. Puteți citi recenzia noastră completă Volkswagen ID.3 aici: https://blog.apan-topselection.ro/id-3-prima-masina-electrica-marca-volkswagen/

0 replies on “Volkswagen ID.3 – Cea mai sigură mașină în urma testelor NCAP”