Golful – mașina preferată a germanilor și europenilor în 2020

2

     În anul 2020, Volkswagen Golf a fost din nou mașina cea mai bine vândută din Europa, cu aproximativ 312.000 de livrări, dar și din Germania, cu aproximativ 133.900 de livrări către clienți.

„Cu Golf 8 continuăm fără probleme povestea de succes a generațiilor sale anterioare. Mașina continuă să stabilească standarde tehnice în multe dimensiuni ”, a spus Ralf Brandstätter, Director Executiv al Volkswagen Passenger Cars.  „După izbucnirea coronavirusului, în primăvară, Volkswagen Group a întrerupt lansarea pe piață care tocmai începuse. Astfel, Noul Golf a avut multe de recuperat în a doua jumătate a anului. În special, disponibilitatea tuturor instrumentelor derivate importante, cum ar fi GTI, GTD și GTE, au dat Golfului un al doilea avânt în al treilea trimestru ”, a continuat Brandstätter. Cererea mare pentru modele hibride a contribuit și ea la acest succes. Din acest motiv, până la sfârșitul anului, unul din trei Golfuri era un hibrid. Puteți vedea, de asemenea, cât de dinamic a fost sfârșitul anului în faptul că, din cele aproximativ 312.000 de modele de Golf livrate în Europa, aproximativ 179.000 au ieșit pe stradă doar în a doua jumătate a anului.

    La sfârșitul anului, Golful era de departe în fruntea statisticilor de înregistrare în Germania, urmat de alte două modele Volkswagen, Tiguan și Passat. O mașină de la concurenți a ajuns doar pe locul patru pe lista de vânzări.

    Golf a fost numit în unanimitate cea mai bună mașină din clasa compactă de presa germană și a câștigat toate cele 16 teste comparative din revistele Auto Motor und Sport, Auto Bild și Auto Zeitung. Clienții sunt de aceeași părere, făcând din nou Golful numărul 1. „Aș dori să mulțumesc tuturor clienților care ne-au dat încredere. Dar recunoștința mea se îndreaptă și către întreaga noastră echipă care a făcut o treabă excelentă în condițiile dificile ale crizei coronavirusului ”, a spus Brandstätter.

     La APAN Group, dealer și service autorizat pentru 10 mărci auto, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

     Vizitează-ne în showroomul APAN Automobile Volkswagen din Brăila, DN22B (Șoseaua Dig) km 4 sau apreciază pagina de Facebook APAN Automobile pentru a fi la curent cu noutățile despre marca preferată.

0 replies on “Golful – mașina preferată a germanilor și europenilor în 2020”