Honda HR-V se aliniază la start în cursa electrificării

3

  • Noua Honda HR-V va fi lansată pe 18 februarie cu un sistem de propulsie hibrid e:HEV, asemănător cu cel de la Jazz
  • Noua generație prezintă modificări la capitolul design exterior
  • Honda încă nu a dezvăluit mai multe detalii tehnice despre acest nou model

Honda este unul dintre producătorii de automobile foarte implicați în protejarea și conservarea mediului înconjurător. Până în 2022, niponii intenționează ca toate modelele populare din portofoliu să fie electrificate, ca parte a strategiei “Electric Vision”.

După CR-V și Jazz, este momentul ca HR-V să primească, la rândul său, un sistem de propulsie “verde”. Honda a confirmat deja informația, prilej cu care am aflat și momentul debutului noii generații HR-V: 18 februarie.

ALL-NEW HR-V TO JOIN HONDA’S ELECTRIFIED LINE-UP IN 2021

MOTOR PE BENZINĂ ȘI DOUĂ UNITĂȚI ELECTRICE

Tehnologia e:HEV urmează să fie oferită în premieră pe acest model. Așa cum bine știți de la CR-V și Jazz, ansamblul include două motoare electrice și un agregat pe benzină, de 2.0 litri i-VTEC. Singura transmisie oferită este una automată, cu o singură treaptă de viteză.

Momentan nu se știe cât va dezvolta sistemul în cazul lui HR-V, dar fratele mai mare CR-V dispune de 184 de cai putere. De asemenea, dispune de trei moduri de condus: Electric, Hybrid si Engine.

ALL-NEW HR-V TO JOIN HONDA’S ELECTRIFIED LINE-UP IN 2021

La capitolul design, Honda abandonează stilul funky al modelului precedent pentru un aspect mai matur și unghiular, care amintește mai degrabă de CR-V. Observăm din fotografie și un acoperiș panoramic de sticlă care pare a fi mai mare decât înainte, dar fără un panou frontal glisant.

Interiorul nu ne este prezentat în detaliu momentan, dar se observă un tablou de bord orizontal un ecran tactil vertical de infotainment. În singura imagine cu interiorul, se remarcă ecranul de pornire Apple CarPlay și un iPhone fără niciun cablu vizibil, confirmând prezența conectivității wireless.

De asemenea, în fotografie este prezentat aparatul de control al climatizării și schimbătorul de viteze comparabil cu cel de la Jazz, cu ceea ce pare a fi o cromare mai frumoasă.

APAN Cars este dealer Honda în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Honda, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

One reply on “Honda HR-V se aliniază la start în cursa electrificării”

Comments are closed.