BMW APAN Motors HAPPY HOURS

2

Petru că dăm valoare timpului tău, BMW APAN Motors este singurul dealer din țară la care găsești un program prelungit. De luni până vineri în intervalul 07:00-20:00 și sâmbătă în intervalul 08:00-13:00, echipa BMW Service îți stă la dispoziție cu servicii și consiliere de încredere. Personalul certificat îți oferă suportul necesar în soluționarea cu profesionalism a oricărei intervenții.

HAPPY HOURS îți oferă condiții speciale pentru înlocuirea uleiului motor și a filtrelor. De luni până vineri în intervalul 18:00-20:00 beneficiezi de prețuri speciale pentru acest tip de intervenție. Oferta HAPPY HOURS se adresează clienților ce dețin automobile mai vechi de 5 ani. Pentru a beneficia de avantajele HAPPY HOURS este necesar să faci o programare prealabilă. Poți face acest lucru online sau poți contacta echipa BMW APAN Motors la numărul de telefon 0339 401 888.

Fiecare intervenție ce are loc în service-ul BMW APAN Motors beneficiază de 24 de luni garanție pentru piese BMW originale și 3 luni garanție la manopera lucrărilor.

Pentru intervenții cu o durată semnificativă, BMW APAN Motors îți pune la dispoziție mașină de înlocuire, dacă automobilul tău se află încă în garanție. Îți punem la dispoziție soluții de mobilitate chiar și pentru automobilele ce nu se află în garanție.

În departamentul de service BMW APAN Motors Totul este de încredere!

0 replies on “BMW APAN Motors HAPPY HOURS”