Beneficiile închirierilor auto pe termen lung

3

Cunoașteți faptul că business-urile moderne sunt mereu în mișcare. Automobilele din dotarea unei companii trebuie să răspundă perfect criteriilor de ordin tehnic. De asemenea, este necesar să asigure un grad înalt de confort, esențial în ceea ce privește creșterea productivității. 

Care sunt beneficiile serviciilor de închirieri auto pe termen lung?

Drive2U vă pune la dispoziție o varietate de modele de automobile noi, ce aparțin unor clase diferite. Astfel, selectarea celor mai potrivite modele este mult mai ușoară. Un prim mare avantaj al închirierii auto pe termen lung este posibilitatea optării pentru mașinile ce răspund cel mai bine nevoilor de mobilitate ale companiei dumneavoastră. 

Avantaje:

●     Prețurile accesibile

Chiar de la prima vedere puteți observa că prețurile la închirierile auto pe termen lung sunt mai mici comparativ cu cele la închirierile de-o zi. Apoi, spre deosebire de achiziționarea flotei sau de contractarea acesteia în leasing, procedurile se reduc semnificativ, iar avantajele se pot vedea în scurt timp de la alegerea acestui serviciu. 

●     Economie de timp

Serviciile de rent a car presupun ca anumite responsabilități să cadă exclusiv în grija companiei care le oferă. Astfel, puteți externaliza întreținerea flotei auto, grija cu privire la asigurări, echiparea corespunzătoare a autovehiculelor în funcție de sezon și alocarea acestora în cadrul companiei dumneavoastră, etc. De asemenea, Drive2U oferă și livrare/preluare direct de la/la adresa dorită. Astfel, vă bucurați de mai mult timp pentru afacerea dumneavoastră, nu doar de costuri mult mai mici.

●     Confort și siguranță

Închirierea auto pe termen lung presupune consultanță telefonică 24/24. Așadar, primiți toate informațiile necesare într-un timp scurt, asigurându-vă astfel mai multă flexibilitate. De asemenea, în pachete sunt incluse și alte beneficii, cum ar fi automobile la schimb în caz de avarii – activitatea desfășurându-se în ritm normal și în siguranță, fără a fi afectată în vreun fel.

Beneficiile închirierilor auto pe termen lung diferă însă de la o companie de rent a car la alta. Important este însă să căutați cele mai rentabile variante. 

Serviciile de închirieri mașini pe termen lung – un efect al dinamicii prezentului  

Focusul oricărui bun antreprenor sau, după caz, al unui manager de companie dedicat este implicarea activă în procesul de eficientizare a cheltuielilor. Deținerea unei flote auto poate genera costuri semnificative, atât datorită investiției în sine, cât și prin multitudinea de operațiuni necesare: întreținere, service, plata taxelor și impozitelor, etc.

Drive2U vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini pe termen mediu și lung (6, 9 sau 12 luni), cu costuri transparente, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră. La cerere, se concep pachete speciale, ce reduc semnificativ costurile de mobilitate și ajută în economisirea de timp. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la contact@drive2u.ro sau la numărul de telefon 021 9133!

0 replies on “Beneficiile închirierilor auto pe termen lung”