Noul BMW Seria 2 Coupé vine cu obiective concentrate pe calităţile sportive

7

BMW deschide un nou capitol în tradiţia sa de modele compacte supersportive. Pentru aceasta va stabili un nou punct de referinţă pentru plăcerea de a conduce, o specialitate a mărcii, în segmentul premium al acestei clase de automobile. Noul BMW Seria 2 Coupé întruchipează abilitatea sportivă într-o formă deosebit de concentrată, printr-un concept de automobil axat direct pe excelenţa dinamică, un design sportiv, motoare puternice şi tehnologie sofisticată a şasiului.

Noul model vine cu obiectivele clar setate pe a-și dovedi calitățile sportive, cu un design inedit care te duce repede cu gândul la circuitele din-afrară.

Pe lângă beneficiile remarcabile în ceea ce priveşte abilităţile dinamice, noul BMW Seria 2 Coupé oferă şi o ambianţă de habitaclu premium de clasă superioară şi inovaţii de ultimă oră în domeniile operării şi conectivităţii. Progresele realizate faţă de modelul predecesor se reflectă şi într-o gamă mult mai largă de sisteme de asistare a condusului.

Dimensiunile compacte, designul inteligent şi uşor pentru caroserie şi şasiu, o creştere de până la 12% a rigidităţii statice la torsiune în comparaţie cu modelul precedent, distribuţia aproape perfectă (50:50) a masei şi aerodinamica optimizată creează un plan ideal pentru un caracter specializat în sport excelenţă. Agilitatea, precizia direcţiei şi dinamica în viraje ale noului BMW Seria 2 Coupé reprezintă un progres semnificativ faţă de modelul anterior. În acelaşi timp, confortul optimizat al călătoriei şi acustica îmbunătăţesc calităţile automobilului atât în condusul de zi cu zi, cât şi în deplasările pe distanţe lungi.

Proporţiile puternice stabilite în designul clasic cu trei volume al capotei, habitaclului şi portbagajului întruchipează potenţialul dinamic al noului Seria 2 Coupé. Suprafeţele sculptate atletic şi liniile dinamice care urmează noul limbaj de design al mărcii reprezintă o expresie a plăcerii pure de a conduce. Iar caracteristicile de design exclusive subliniază caracterul inconfundabil al automobilului.

Imagine laterală cu linii clare; spate puternic

O capotă lungă, console scurte şi un habitaclu dispus în spate – a cărui secţiune spate se sprijină pe pasajele puternic evazate ale roţilor – evidenţiază imaginea laterală a noului BMW Seria 2 Coupé. Suprafeţele vitrate mari, o linie a acoperişului care coboară dinamic şi capota scurtă a portbagajului, având ca punct culminant un element pronunţat al spoilerului, sunt alte caracteristici de identificare ale modelului sport compact. Liniile clare dau suprafeţelor o margine atletică definită.

Fler sportiv şi ambianţă premium rafinată pentru interior

Designul cockpitului orientat pe conducător şi panoul de control modern de pe consola centrală accentuează aura sportivă din interiorul noului BMW Seria 2 Coupé. Disponibilitatea standard a scaunelor sport şi a volanului Sport din piele completează experienţa de condus. Conicitatea din secţiunea spate a liniei acoperişului, consola centrală înaltă şi liniile armonioase de pe suprafeţele panoului de instrumente şi ale panourilor decorative ale uşilor creează o senzaţie de cocoon în jurul conducătorului şi pasagerului din faţă. În completare, caracterul de scaun individual al celor două locuri din spate permite pasagerilor să se bucure şi de un sentiment de plăcere sportivă a condusului.

Plăcere de a conduce de inegalabilă, propulsată de motoare cu patru şi şase cilindri

Cu un motor cu şase cilindri dispuşi în linie care încununează portofoliul de motoare, noul BMW Seria 2 Coupé va dezlănţui o sursă de putere fără un rival comparabil din clasa sa. Caracteristicile de performanţă, capacitatea de a urca în turaţii şi liniaritatea motorului de 3,0 litri ale noului BMW M240i xDrive Coupé îşi întăresc pretenţia de pricepere sportivă de neegalat în segmentul compact premium. Cu o putere maximă de 275 kW/374 CP, motorul dezvoltă cu 25 kW/34 CP mai mult decât cel al predecesorului său. Cuplul maxim este de 500 Nm, iar noul BMW M240i xDrive Coupé accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde.

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

Sursa: bmwblog.ro

0 replies on “Noul BMW Seria 2 Coupé vine cu obiective concentrate pe calităţile sportive”