Toamna pe câmpii!

1

Lunca Inferioară a Siretului arată diferit de la volanul Touareg-ului. Și se simte diferit!… mai ales când mașina trece de pe modul Confort pe cel Off-Road. Proportiile sale noi și impresionante dar prin tehnologiile inovatoare se contopesc într-un automobil modern care emană suveranitate.

       Urmele de viraje ce pot fi văzute în fotografii au fost luate de Touareg într-o manieră sportivă dar cu un balans lateral al caroseriei redus, de vină fiind sistemul electromecanic de echilibrare activă care crește stabilitatea și confortul în călătorii, chiar și pe teren dificil. 

       Și bine spunea un pasionat al automobilelor că Volkswagen ”a pus televizorul din sufragerie în această mașină!”, referindu-se la afișajul inovator al Noului Touareg prin ecranul tactil TFT de 15 inch, care contopește laolaltă un singur centru de comandă denumit „Digital Cockpit”. Configuratorul online îți permite să devii designerul automobilului tău. Deoarece, în doar câțiva pași, orice Volkswagen poate deveni mașina pe care ai visat-o dintotdeauna: pe propriul calculator, smartphone sau pe tabletă.

0 replies on “Toamna pe câmpii!”