BMW Motorrad Iași

2

Colegii din departamentul Motorrad parcă întineresc pe zi ce trece. Doza zilnică de adrenalină administrată corespunzător le pune sângele în mișcare și probabil că acesta este secretul tinereții lor. Anii care trec peste ei se reflectă doar în  serviciile de cea mai bună calitate pe care le oferă. Cine a fost în vizită la noi știe ca în colțișorul lor se întâmplă lucruri frumoase, parcă pline de magie.

Într-o continuă creștere și dezvoltare, echipa Motorrad, formată din Cătălin și Daniel, se mărește începând cu anul 2020. Alături de ei va veni Ciprian care vă va consilia în ceea ce privește achiziția de motociclete.

Anul 2020 se anunta ca va fi unul spectaculos și în ceea ce privește noile modelele de motociclete. S-au anunțat deja trei modele noi: F900R, F900XR și noul S1000XR.

Surpriza anului 2020

Pentru prima dată va apărea în gama de motociclete BMW un model cruiser, și anume R18. Acesta fost prezentat în doua variante ca și concept la Târgul internațional de la Milano EICMA. R18 vine ca o nouă interpretare Heritage a motorului big-boxer. Este un moment istoric de mare importanță pentru motociclete BMW. Un moment asemănător a mai fost în anul 2009 când BMW Motorrad a intrat pe piață cu gama de motociclete supersport (S1000RR).

R18 este un exemplar extrovertit, creat pentru a fi savurat. Cu un puternic impact emoțional, R18 emană personalitate prin toți porii. Vine cu un motor nou de 1800cc cu un sistem de răcire modern cu aer/ulei proiectat conform cu estetica specifica anilor 1960.

Mai multe vă povestim la anul.

Stay close and remember: Make Life A Ride! 🙂

APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

0 replies on “BMW Motorrad Iași”