Audi Driving Experience By APAN Automobile Audi Galați

3

Luna noiembrie a început cu forțe proaspete pentru Echipa APAN Automobile Audi la primirea celor mai noi modele: A5, Q5, A3 Sportback, A1 Sportback care au completat flota de demo cars: Q8, A4, A6, Q7 și e-tron.

    Deși suntem încă departe de o normalizare a situației COVID-19 atât în mediul nostru privat, cât și în cel profesional, cu toate acestea, am dorit să oferim puțină normalitate chiar și în aceste vremuri, cu un program atractiv pentru fanii Audi și cele mai noi modele lansate.

     Programul pregătit pentru Audi Driving Experience a fost regândit întru totul în ultima săptămână dinaintea evenimentului pentru a respecta normele actuale impuse de autorități. Prin urmare, obiectivul Echipei Audi a fost să oferim o experiență distractivă de conducere și o prezentare a celor mai noi tehnologii cu conștiința curată. În această manieră am programat zilnic potențiali clienți la test-drive, respectând distanțarea socială și măsurile de igienizare ale mașinilor.

    Invitații sosiți în showroomul Audi din Galați au fost întâmpinați de Echipa Audi restrânsă, cu formularele pregătite dar și cu multă voie bună!

    Noutatea de la acest eveniment a fost libertatea de mișcare oferită invitaților, astfel că fiecare a testat cele mai noi modele pe un traseu stabilit de fiecare invitat. Astfel, dacă A5 Sportback s-a remarcat prin noile detalii ale limbajului de design, A3 Sportback a impresionat pentru că stabilește repere în proiectare și digitalizare.   Doar a câștigat „Volanul de aur 2020” la categoria „Mașini compacte”, într-o competiție de prestigiu în care și-au exprimat votul cititorii revistei de specialitate Auto Bild și, în finală, un juriu internațional expert.

La capitolul SUV-uri, performanțele dinamice susținute de tracțiunea integrală quattro încântă în fiecare călătorie la volanul Noului Audi Q5. La ceas de seară au putut fi observate cel mai bine diodele OLED, care creează scenarii luminoase inedite și impresionante.

   Cu toții așteptam cu nerăbdare dinamismul, fascinația și experiențele de neuitat!

0 replies on “Audi Driving Experience By APAN Automobile Audi Galați”